Sarayın Sultanları sahaya çıkıyor..

Geçtiğimiz sezon Türk kadın basketbolu tarihine adını altın harflerle yazdıran ve TKBL - Türkiye Kupası ve Avrupa Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşayarak tarihi üçlemeye imza atan Galatasaray Odeabank kadın basketbol takımının yeni sezon öncesi katılacağı hazırlık turnuvaları belli oldu. Ekrem Memnun yönetiminde yeni sezonda da "Şampiyonlar Şampiyonu" ünvanını korumak için mücadele edecek olan Sarayın Sultanları, milli takımlardaki oyuncularından yoksun olarak geçtiğimiz hafta Florya'da çalışmalarına başladı. Galatasaray Odeabank kadın basketbol takımının kamp programı ve katılacağı hazırlık turnuvaları şu şekilde..


24-26 Eylül, İstanbul Üniversitesi BGD Turnuvası
24 Eylül Çarşamba, 18:00 @ İstanbul Üniversitesi BGD
25 Eylül Perşembe, 16:00 @ Beşiktaş
26 Eylül Cuma, 16:00 @ Edirnespor

8-10 Ekim, Edirne - Cumhuriyet Kupası
8 Ekim Çarşamba, 18:00 @ Edirnespor
9 Ekim Perşembe, 16:00 @ Beşiktaş
10 Ekim Cuma, 16:00 @ Orduspor

Galatasaray Odeabank kadın basketbol takımı 26 Eylül - 8 Ekim tarihleri arasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde iki hazırlık maçı yaparken, bu karşılaşmalarda oynayacağı rakipleri açıklanmadı. Sarayın Sultanları ayrıca sezon öncesi son hazırlık kampında, milli takımdaki oyuncularının da katılımıyla Slovenya'ya gidecek ve burada iki hazırlık maçı daha yapacak ve yeni sezon hazırlıklarını tamamlamış olacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0