Cesare Prandelli: Daha agresif olmalıyız..

Süper Lig'de dün akşam Balıkesirspor'a konuk olan ve kalesinde gördüğü 2 golle sahadan 2-0 mağlup ayrılan Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. Takım olarak toparlanmaları gerektiğini ve daha yüksek tempoda oynamaları konusunda dikkat çeken İtalyan teknik adam, sezonun oldukça uzun bir maraton olduğunu ve taraftarların takımın yanında olmasını istediğini dile getirdi. Cesare Prandelli'nin basın toplantısındaki tüm açıklamaları şu şekilde..

"Maça yavaş başladık. Daha hızlı oynayıp daha çok şut çekmemiz gerekiyor. Zihinsel ve fiziksel olarak daha hızlı ve agresif olmalıyız. İki seken toptan iki gol yedik, kötü bir sonuç aldık ve hepimiz üzgünüz. Yine de taraftarımızın bize güvenmesini istiyoruz çünkü sezon uzun, almamız gereken bir sonuç var. Bizi destekledikleri sürece daha iyi olacağız ve çalışacağız.


Biz büyük bir takımız ama daha istekli olmalıyız. Çok yavaş başladık, öyle devam ettik, az tehlike yarattık. Bizim sıkıntımız yavaş oynamak ve yavaş hareket etmek. Bu şekilde beş forvetle oynasak bile gol atamazdık. Her zaman topu üstümüze doğru oynuyoruz. Bu görüntüyü değiştirmemiz, tam bir takım olmamız gerekiyor. Bunu düzelteceğiz ve daha iyi olacağız.



Karşılaşmalar öncesinde kağıt üzerinde birçok takım favoridir. Her zaman agresif ve istekli olan takımlar kazanır. Bu akşam bunu bir kez daha gördük.



Bir takımın bunları düşünerek (Yönetim Kurulu'nun almış olduğu olağanüstü seçim kararı) sahaya çıkabileceğini sanmıyorum. Bizim her zaman konsantre ve istekli olmamız gerekiyor, işimiz bu, bunun için para alıyoruz. Dışarıda yaşanan olaylar bizi etkilemiyor"

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0