EVL | Gümüşhane deplasmanından galip dönüyoruz..

Türkiye Erkekler Voleybol Ligi'nin üçüncü hafta maçlarında erkek voleybol takımımız Galatasaray FXTCR, bu akşam üstü oynanan maçta Gümüşhane Torul Gençlik deplasmanındaydı. Rahat bir oyunla set vermeden maçı 0-3 kazanan takımımızda maçın yıldızı 18 sayısıyla Filip Rejlek oldu. Takımımız dördüncü hafta maçında, geçtiğimiz sezon şampiyonu Halkbank ile karşılaşacak.

Geçtiğimiz hafta sonu ev sahipliğimizde oynanan maçta Beşiktaş'a set vermeyen Filenin Aslanları, ligin üçüncü hafta maçında Gümüşhane Torul Gençlik'i 18-25, 18-25 ve 19-25'lik setlerle geçerek bu maçta da rakibine set vermemiş oldu. Maça Selçuk, İbrahim Emet, Tuia, Rejlek, Hakan Polat, Yasin ve libero Mehmet’le başlayan Galatasaray FXTCR, setin ikinci molasına kadar üstünlüğü tam olarak ele geçiremedi. İkinci teknik moladan sonra üst üste bir dört bir de üç sayılık seri yakalayınca set 18-25 lehimize sonuçlandı.

İkinci sete çok etkili başladık, teknik molaya da 5-8 önde girdik. Fakat Gümüşhane ekibi farkı kapadı ve oyuna ortak oldu. İkinci teknik moladan sonra 18-18'de skoru eşitleme şansı yakalayan Torul Gençlik, bu noktadan sonra Filip Rejlek'in müthiş servis turuna sahne oldu. Rejlek'in direkt üç ace bulduğu turda seti bitiren ekibimiz ikinci seti de aynı skorla 18-25 kazandı.

Üçüncü sette ilk teknik molaya 7-8 önde girdik, ikinci teknik molaya kadar fark dörde yükseldi ve moladan 12-16'lık skorla sahaya döndük. Bu noktadan sonra fark biraz daha açıldı. Galatasaray FXTCR geride bıraktığı iki sette olduğu gibi bu sette de hakimiyet kurdu ve set 19-25 lehimize bitti.

Gümüşhane'nin yalnızca 1 ace bulduğu maçta bizim bulduğumuz 8 ace maça direkt olarak etki etti. Ayrıca Gümüşhane'nin ürettiği 3 bloğa karşılık 10 blok sayımız da dikkat çeken üstünlüklerimizden biri. Filip Rejlek 16 sayısıyla maçın yıldızı olurken, Tuia 13 sayı, Yasin de 11 sayı ile galibiyette önemli paya sahip oldular.

Galatasaray FXTCR dördüncü hafta maçında 2 Kasım Pazar saat 17:00'de son şampiyon Ankara ekibi Halkbank'ı Burhan Felek Spor Salonu'nda ağırlayacak. Takımımızı bu önemli mücadelede yalnız bırakmamak çok önemli. Herkesi salona davet ediyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0