Felipe Melo: Saygı duyacaksınız..

Fenerbahçe karşısında Sneijder'in birbirinden güzel iki müthiş golüyle sahadan 3 puanla ayrılan Galatasarayımızda, karşılaşma sonrasında Felipe Melo önemli açıklamalarda bulundu. Hafta içerisinde basında çıkan haberler nedeniyle ilk önce basın mensuplarına tepkide bulunan Brezilyalı oyuncu, hafta içerisinde yaşadığı sağlık problemlerine karşı sahada olmak istediğini belirttiğini ve derbide sahada olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Felipe Melo, bu tür karşılaşmalarda alınan galibiyetlerin şampiyonlukla eş değer olduğunun altını çizerken, şampiyonluk yolunda 3 puanın önemli olduğunu belirtti. Felipe Melo'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

"Tanrı'ya şükür ki kazandık. Fenerbahçe sadece kendi sahasında değil, dış sahada da önemli puanlar toplayabilen bir takım. Başardığımız için çok mutluyum. Şampiyonluğu almak istiyoruz, bu puanlara ihtiyacımız var. Başardıklarıma bakacak olursak, kendi açımdan çok mutluyum. İki gün önce hastaneye gitmiştim, ağrılarım vardı. İstifra ediyordum ama Tanrı'ya şükür maçta olabildim. Kendimi çok yorgun hissediyordum. Elimden gelen her şeyi yaptım ve bu maçta olabilmek için çok çalıştım. Çok ağrılar çektim. Galatasaray için her şeyi yaptım.

Bu hakemleri çok seviyorum, ama bu maçta 1-0'ken 1-1 olabilirdi. Bunun gibi hataların G.Saray-F.Bahçe maçında yapılmaması taraftarıyım. Fenerbahçe evinde ve dışarıda kendi oyununu oynamaya çalışan bir takım. Onlara karşı galibiyet aldığımız için taraftarlarımız ve kendimiz adına çok mutluyuz. Derbileri kazanmak benim için ayrı bir şampiyonluk gibi. Bu maçlarda yüzde yüzümü vermek istiyorum, bacaksız bile oynayabilirim. Bir dahaki maça bakıp çalışacağız, umuyorum ki o maçta da iyi sonuç alıyoruz.

Her zaman kendi takımım için çalışıyorum. İki gün öncesinde hastanelik oldum. Bu maça yetişebilmek için her şeyi yaptım. O yüzden sizden profesyonellere daha saygılı davranmanızı rica ediyorum. Hiçbir zaman maç öncesinde rakip takım oyuncularıyla ilgili konuşmadım. Böyle haberler yapmayın. Her takıma saygı duyan bir futbolcuyum. Hiçbir zaman maç öncesinde başka futbolcu hakkında konuşmuyorum."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0