Wesley Sneijder: Onu doğru zamanda cezalandırdım..

Süper Lig'de milli aranın ardından oynanılan Fenerbahçe karşılaşmasının son dakikalarında birbirinden güzel iki nefis gol atan Wesley Sneijder, karşılaşma sonrasında flaş röportajda ve Galatasaray TV'de önemli açıklamalarda bulundu. Karşılaşmada galibiyeti hak eden taraf olduklarını ve 3 puana ulaştıkları için mutlu olduklarını dile getiren Hollandalı yıldız, son dakikada ezeli rakibimizin attığı golün ardından hakemlerden tabiri caizse hesap sordu. Gecenin kahramanı Sniper'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Goller hakkında çok fazla yorum yapmaya gerek yok. Çok güzel goller oldu, kalecinin yapacağı pek fazla bir şey yoktu. Kalecinin çıkartabileceği toplar değildi. İyi oynayan, iyi mücadele eden ve 3 puanı hak eden bir Galatasaray vardı. Fenerbahçe'ye şansım tutuyor mu? Tutuyor denenebilir. Galibiyet golü ve golleri bana nasip oldu. Kazandığımız için ve goller attığım için ayrı bir keyifliyim. Kayseri deplasmanında da iyi oynayan ve 3 puan alan bir Galatasaray vardı. Bu maçta da aynı şekilde. Ligin başındayız, bu seriyi devam ettirmemiz lazım. Bu tip maçlara hazırlanmak için ekstra bir motivasyona gerek yok. Biz hafta başından beri kesinlikle Fenerbahçe'yi yenmeye odaklanmıştık. Takımın kendine güveninin daha fazla olduğunu düşünüyorum. Kayseri Erciyesspor ve Fenerbahçe galibiyetlerinden sonra takımın birbirine olan sevgisi, güveni ve inancı daha da arttı. Zor bir maçtı ama iyi oynayan bir Galatasaray, güzel goller ve sonrasında gelen 3 puan vardı. Bütün arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum. Sonuna kadar mücadele ettiler. Bugün sahada galibiyeti hak eden tek bir takım vardı, o da 3 puanı aldı. 

Ancak ben başka bir konuya daha değinmek istiyorum. Fenerbahçe'nin attığı golde top 1 metre çıkıyor. Fenerbahçe'nin attığı golde top 1 metre çıkıyor. 1-0 önde olsaydık ve maç 1-1'e gelseydi bunun hesabını kim verecekti? Kimi suçlamamız gerekiyor? 5-6 hakemin bir tanesinin bunu görmesi gerektiğini düşünüyorum. 1-1 bitse bunun hesabını kim verecekti?

Bir futbolcu topu aldığı ve topa dokunduğu zaman gol olup olmayacağını hisseder. İki şutta da vurmadan gol olacağını hissettim ve vurduktan sonra da gol olmadan kutlamaya başladım. Volkan, o dakikaya kadar zaman geçirmeye yönelik hareketler yapıyordu. Doğru zamanda doğru şekilde cezalandırdığımı düşünüyorum.

Normalde yerim sol kanat değil. Geçen sene de o mevkide oynadım ama kendimi iyi hissettiğim yer forvet arkası. Kuvvetimi harcadığım şey sağ beki kovalamak olamaz. Elimden geldiğince yapmaya çalıştım ama kuvvetimi başka alanlarda göstermem gerekiyor.

Alınan bir derbi galibiyeti, takımın Dortmund maçına bakış açısını değiştirdi. Otomatik olarak güvenimizi artırdı. Bu zamana kadar galibiyetler alan bir Galatasaray vardı ama çok iyi oynayamıyorduk. Bazı zor dönemlerden de geçtik. Bugünkü galibiyet, geleceğe bakış açımızı değiştirdi. Şu anda hem kendime hem de takımıma çok güveniyorum. Şampiyonlar Ligi'nde de bir şeyler yapmak istiyorsak, mutlaka kendi evimizdeki Dortmund maçı, hayati bir müsabaka olacaktır.

Taraftarlarımıza da çok teşekkür etmek istiyorum. Bizi sonuna kadar desteklediler. Passolig sistemi nedeniyle sayı anlamında düşmeler oldu ama ona rağmen çok iyi bir taraftar vardı. Bizim onlara ihtiyacımız var. Onlar bizimle olduğu sürece rakiplerimize karşı 12 kişiyle oynuyoruz. Taraftarımıza mesaja gelince, ilk dakika düdük çaldığında herkes nasıl oynadığımızı ve mesajımızı görecek. Bizi yalnız bırakmasınlar ve hep beraber güzel bir gece yaşayalım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0