Sarayın Sultanları hazırlık turnuvasında şampiyon..

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını Edirne'de katıldığı Cumhuriyet Kupası'yla sürdüren Galatasaray Odeabank kadın basketbol takımı, milli takımdaki oyuncularından yoksun çıktığı hazırlık turnuvasında 3'te 3 yaparak namağlup şampiyonluğa uzandı. Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen 3.Cumhuriyet Kupası'nda ezeli rakibi Beşiktaş'ın yanı sıra Edirnespor ve Orduspor ile mücadele eden Avrupa'nın en büyüğü Galatasaray, rakipleri karşısında turnuvada net bir oyun ortaya koyarak kupaya uzandı.

Turnuvanın ilk gününde ev sahibi Edirnespor ile karşılaşan Sarayın Sultanları, rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koydu. Yeni transferlerimiz Barbara Turner ve Jelena Dubljevic'in yıldızlaştığı karşılaşmada sahadan 63-57'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray Odeabank kadın basketbol takımı, turnuvanın ikinci maçında ise Beşiktaş ile karşılaştı. Siyah-beyazlı rakibi karşısında son derece rahat ve kontrollü bir oyun ortaya koyan takımımız, bir gün önceki maçın yıldızlarından  tecrübeli oyuncumuz Jelena  Dubljevic'in hücumda 22 sayılık performansıyla galibiyete uzanmasını bildi. Turnuvanın ilk 2 gününde rakipleri karşısında sahadan galibiyetle ayrılan Ekrem Memnun'un öğrencileri, turnuvanın son gününde Orduspor karşısında 19 sayı üreten Şebnem Kimyacıoğlu ve 15 sayı ile galibiyette pay sahibi olan Kelsey Bone'un hücum performansıyla sahadan 49-78 gibi farklı bir skorla ayrıldı ve sezon öncesi katıldığı ikinci hazırlık turnuvası olan 3.Cumhuriyet Kupası'nda da mutlu sona ulaştı.

Sancho Lyttle, Nuria Martinez, Bahar Çağlar, Nevriye Yılmaz gibi önemli oyuncularından yoksun bir şekilde yeni sezona hazırlanan Galatasaray Odeabank, sezon öncesi son kamp çalışmaları kapsamında 15 Ekim Çarşamba günü Slovenya'ya hareket edecek. Burada bir hafta sürecek bir kamp çalışması yapacak olan Sarayın Sultanları sezonun ilk resmi maçında ezeli rakibi Fenerbahçe ile Cumhurbaşkanlığı Kupası için karşılaşacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0