Fernando Muslera dalya dedi..

Galatasaray'a imza attığı günden itibaren taraftarın bir numaralı sevgilisi konumunda bulunan Uruguaylı kalecimiz Fernando Muslera, geçtiğimiz hafta oynanılan Kayseri Erciyesspor karşılaşmasında kariyeri adına önemli bir günü geride bıraktı. Burak Yılmaz ve Wesley Sneijder'in golleriyle 3 puana uzandığımız Süper Lig'in beşinci hafta mücadelesinde Fernando Muslera, sarı-kırmızılı forma altında 100. lig maçını geride bırakmanın heyecanını yaşıyordu.

Dünyanın en iyi 5 kalecisi içerisinde yer alan 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Galatasaray forması altında 3 sezonu geride bırakırken, sezon başında sözleşmesini 2018 yılına kadar uzatmıştı. 2011 yılından bugüne Galatasaray kalesini 130 resmi müsabakada koruyan Fernando Muslera, bu karşılaşmalarda kalesinde 128 gol gördü. Galatasaray kariyerinde 2 Süper Lig, 2 Süper Kupa ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan Fernando Nestor Muslera, sarı-kırmızılı forma altında geçirdiği ilk sezonunda Manisaspor deplasmanında kullandığı penaltı vuruşunu gole çevirmiş ve adını Galatasaray tarihine yazdırmıştı. Dünyanın en iyi kalecileriyle birlikte anılan Fernando Muslera'ya formamız altında uzun yıllar başarılarla dolu bir kariyer diliyor, gösterdiği başarılı performansın devam etmesini temenni ediyoruz.

Fernando Muslera'nın sarı-kırmızılı forma altında çıktığı maçların dağılımı şu şekilde;
Süper Lig, 100 maç
Süper Final, 6 maç
Türkiye Kupası, 3 maç
Türkiye Süper Kupası, 3 maç
UEFA Şampiyonlar Ligi, 18 maç

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0