Slovenya'da ikide iki..

Geçtiğimiz sezon tarihi bir başarıya imza atarak TKBL, Türkiye Kupası ve Euroleague'de şampiyonluk yaşayan Galatasaray Odeabank kadın basketbol takımı, yeni sezon öncesi hazırlıklarını Slovenya'da gerçekleştirdiği kampla sürdürüyor. 26 Ekim'de ezeli rakibi Fenerbahçe ile sezonun ilk kupası olan Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda karşılaşacak olan Ekrem Memnun'un öğrencileri, kamp döneminde iki hazırlık maçı yaptı ve bu karşılaşmalarda farklı galibiyetlerle ayrılmayı başardı.

Sezon öncesi hazırlıkları kapsamında ilk olarak İstanbul Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen BGD Tuğrul Akas Turnuvası'nda üç karşılaşmadan üç galibiyetle şampiyon olarak ayrılan Galatasaray Odeabank, daha sonra Orduspor ve Canik Belediyesi ile gerçekleştirdiği hazırlık karşılaşmalarından da galibiyetle ayrılmasını bildi. Sezon öncesi hazırlık döneminde milli takımlardaki oyuncularından yoksun olarak çalışmalarını sürdüren Galatasaray Odeabank, hazırlık döneminin ikinci turnuvasında Edirne Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 3.Cumhuriyet Kupası'nda sahaya çıktığı üç karşılaşmadan da galip ayrılmayı başararak, kupanın sahibi oldu. 

Galatasaray Odeabank, bu yaz ülkemizde düzenlenen FIBA Dünya Kadınlar Şampiyonası'nın ardından ilk yurtdışı kampını Slovenya'da tam kadro gerçekleştirdi. Slovenya'nın Kranjska Gora bölgesinde antrenmanlarını sürdüren Sarayın Sultanları, ilk hazırlık karşılaşmasında 15 Ekim günü ZKK Athlete Celje karşısında sahadan 71-64 galip ayrılmayı başardı. Slovenya'da gerçekleştirdiği kampın son gününde ise Biss-Tours Celik Zenica takımı ile karşılaşan Ekrem Memnun'un öğrencileri rakibi karşısında sahadan 72-34 gibi farklı bir skorla galip ayrılırken kamp aşamasını da tamamlamış oldu.

Galatasaray Odeaban kadın basketbol takımının Slovenya kampında bulunan isimler şu şekildeydi; Ayşegül Günay, Queralt Casas, Deniz Çolakoğlu, Jelena Dubljevic, Nuria Martinez, Bahar Öztürk, Kelsey Bone, Şebnem Kimyacıoğlu, Bahar Çağlar ve genç takımdan İrem Naz Topuz ile İnci Güçlü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0