Aslında iyi çocuk..

EURO 2016 elemeleri kapsamında Ali Sami Yen Arena'da bu akşam Kazakistan ile karşılaşacak olan A Milli Takımımızda, karşılaşma öncesi günlerce konuşulacak bir olay yaşandı. Maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan Fenerbahçe takımının Volkan Demirel isimli kalecisi, tribünlerden kendisine gelen tepkiler sonrasında ilk olarak kale arkasındaki taraftarlarla tartıştı ve sahayı terk etti. Teknik heyet ile görüşen ve "ikna edilmeye" çalışılan malum kaleci, eşyalarını toplayıp stadı terketti ve maç kadrosundan çıkartıldı. Beyefendinin milli formayı çıkartıp, evine gitme sebebi ise tribünlerin kendisine "küfür etmesi" olarak açıklanırken, Türk futbolunun en karakterli ve melek kalpli oyuncusuna yapılanlar hepimizi derinden üzdü. Saha içinde gerginlikten dolayı olur böyle şeyler, Volkan aslında çok iyi çocuktur..

Volkan aslında iyi çocuktur. Örneğin, yıllar önce oynanılan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin son dakikalarında topu kalçasıyla* kontrol edebilecek kadar karakterli ve ahlaklı bir çocuktur.  Bir sonraki yıl Galatasaray tribünlerindeki doktor taraftarlara kasık bölgesinde yaşadığı ağrıları tarif edecek kadar da düşünceli ve iyi niyetlidir. Maksat, aralarında eğer bir doktor varsa eğer tedavisi konusunda yardımcı olsun! Milli takım kampı sırasında fotoğraf çeken gazetecinin üzerine yürüyen ve onu "Evinden almakla" tehdit edecek ahlaka sahip, çok beyefendi bir çocuktur. Maksat, gazeteci arkadaş zahmet edip yorulmasın. Veyahut, son iki sezonda oynanılan Trabzonspor - Fenerbahçe karşılaşmalarında ilk olarak taraftarlarla diyaloğa giren ve yaptığı el-kol hareketleri sonrasında tribünleri "sahaya indirecek" kadar beyefendi birisidir. Maç sonunda kendisine tepki gösteren bordo-mavili takım kaptanlarının boğazına sarılacak kadar veya pozisyon sonrasında yerde kalan rakip oyuncuya durumunu soran takım arkadaşına "S..kerim onu ya" diyebilecek kadar da dost canlısıdır. Mesela, bir yıl önce ASY Arena'da oynanılan milli maçta gol yedikten sonra ıslıklandığında tribündeki taraftarlara ithafen "Anasını s... çocukları" diyecek kadar da düzgündür. Bir niyet, ancak bu kadar belli edilir! Manisa'da yaşanan felaket sonrasında oynanılan Süper Kupa karşılaşması sonrasında "Belediye bu köpekleri toplasın, yoksa bana kalacak!" diyebilecek kadar hayvanseverdir. Evinde iki tane köpek besliyor çünkü, hayvanları çok sever.

Sonuç itibariyle çok iyi çocuktur Volkan, efendidir, ahlaklıdır. Yukarıda saydıklarımız ve sayamadıklarımız da bunların kanıtıdır. Bir insan daha ne kadar düzgün olabilir ki? Trabzonsporlusu, Galatasaraylısı, Bursasporlusu, Eskişehirsporlusu, Beşiktaşlısı.. Hepsi çok sever bu ahlak abidesini, örnek alır. Volkan isimli kaleci Türk sporunun örnek değerlerinden birisidir, heykeli dikilmelidir. Tabii yerseniz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0