Kerem Gönlüm: Başka Galatasaray YOK!

Maaşını alamadığı gerekçesiyle kulübe ihtar çektiği iddialarıyla yankılanan iki oyuncumuzdan birinden twitterdan açıklama geldi. Kerem Gönlüm'e göre avukatları kendisinden habersiz böyle bir işe kalkıştığı için yanlış yönde haberler ortaya çıktı. Twitter'daki açıklamalarında ılımlı ve birleştirici cümleler sarfeden tecrübeli oyuncu, derbide sahada olacağının mesajını verdi.

Akşam saatlerinde twitterdan açıklama yapan Kerem Gönlüm: "Kadro dışı kalmamızla ilgili;olayın içeriğini bilmeden bana,eşime ve Ender'e hakaret eden herkesi kınıyorum! Bu işler öyle kolay değil, ama Türkiye'de kolay maalesef! Ayıptır, günahtır. Murat ağabey ve Ergin ağabeyle gerekli görüşmeleri yaptık, yarın da Can (Topsakal) ağabeyle görüşeceğiz sonrasında antrenmanımızı yapıp kampa gireceğiz. Pazartesi de Ender Arslan'la sahadaki yerimizi alacağız. Ben Galatasaray'lıyım, Galatasaray'a zarar verecek hiçbir oluşuma dahil olmadım, olmam. Kulüp olarak zor günler yaşıyoruz ama hepsini atlatacağız inşallah. Şimdi birlik olma zamanı, başka Galatasaray YOK!"

Çok yerinde ve Kerem Gönlüm'ün tecrübesine yakışan açıklamalar. Böylelikle yaşandığı sandığımız kötü olaylar kısa zamanda bitmiş oldu. Ender Arslan ve Kerem Gönlüm'ün takımı birliğe davet etmesiyle, derbi maçında çok daha bütün ve güçlü bir Galatasaray seyredeceğimizi düşünüyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0