Avrupa'nın en büyüğü Galatasaray!

Avrupa'nın en büyük takımlarının yer aldığı Golden League'de mücadele eden Galatasaray kadın judo takımı Rusya'nın Samara kentinde düzenlenen finallerde yer aldı. Çeyrek final turunda Fransız temsilcisi Champigny, yarı finalde ise bir başka Fransız ekibi Pontault'u mağlup ederek adını finale yazdıran Galatasaray kadın judo takımı, final turunda İtalyan ekibi Fiamme Gialle'yi 3-2 mağlup ederek Avrupa'nın en büyüğü olmayı başardı. Kadrosunda Majlinda Kelmendi, Yarden Gerbi gibi dünya şampiyonu judocuların yanı sıra Ebru Şahin, Kübra Kara ve Kayra Almira Özdemir gibi başarılı Türk judocuları da bulunduran sarı-kırmızılılar, bu yıl yeni formatla düzenlenen judonun Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon oldu. Ercan Çakıroğlu ve öğrencileri, geride bıraktığımız 2012 ve 2013 sezonunda Avrupa'da üçüncülük elde etmişlerdi.

Galatasaray bayrağını Avrupa'da zirveye diken tüm judo takımı ve teknik ekibini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0