EVL | Devreyi galibiyetle kapatıyoruz!

Türkiye Erkekler Voleybol Ligi'nin ilk devresinin son maçında Filenin Aslanları, Burhan Felek Spor Salonu'nda Palandöken Belediyesi'ni ağırladı. Takımımızın oldukça iyi mücadele verdiği maçtan 3-0 galip ayrılarak ilk devreyi galibiyetle kapattık. Galatasaray FXTCR'de Filip Rejlek 21 sayı ile oynadı.

Maça kaptan Selçuk, İbrahim Emet, İbrahim Akşeker, Filip, Kamil, Samuele ve libero Mehmet’le başladık. Maça etkili başlasak da Palandöken'in kolay lokma olma gibi bir görüntüsü yoktu. İlk teknik molaya konuk takım 7-8 önde girdi. Palandöken etkili servisleri ve savunması ile üstünlüğünü korudu ve farkı açtı. İkinci teknik molada 3 sayı gerideydik. Moladan sonra Palandöken etkili olmaya devam etti ve farkı 6'ya çıkardı. Ancak takımımız toparlanarak 23-23'te skoru eşitledi. Uzayan seti Galatasaray FXTCR bitirdi, 34-32.

İkinci set yine oldukça çekişmeli geçti. İlk teknik molaya 8-7 önde girdik. Farkı daha da açan takımımız ikinci teknik molada 5 sayılık üstünlük buldu. Farkı koruyan ve rakibin gelmesine izin vermeyen Aslanlar seti Filip Rejlek'in sayısı ile 25-20 kazandı ve durumu 2-0 yaptı.

Üçüncü setin ilk teknik molasına 8-6 önde girdik. Setin ikinci bölümünde hakimiyeti kuran taraf olduk ve ikinci teknik molaya girilirken farkı 6'ya çıkardık. Farkı yine koruyan takımımız seti 25-19 maçı da 3-0 kazanarak ilk devreyi galibiyetle kapatmış oldu.

Takımımızda Filip Rejlek 21 sayısı ile dikkat çekerken Kamil Baranek 14, Samuel Tuia 10 sayı ile oynadı. 8 blok ile mücadele eden takımımız %60 mükemmel hücum oranı ile hücumda ne kadar etkili bir oyun oynadığını göstermiş oldu. İlk devrenin sonuna gelinirken takımımız 7 galibiyet 4 mağlubiyet ile 4. sırada yer alıyor. Galatasaray FXTCR, ikinci devrenin ilk maçında 10 Ocak Cumartesi saat 14:00'te Arkasspor'u ağırlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0