Hamza Hamzaoğlu: Şampiyonluk için savaşacağız..

Süper Lig'in 14.haftasında Mersin İdmanyurdu karşısında ilk devreyi 1-2 geride kapatmasına karşın ikinci yarıda önemli bir dönüş gerçekleştirerek sahadan 3-2 galip ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrası teknik direktör Hamza Hamzaoğlu basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İlk yarıdaki düşüşün mantıklı olmadığını dile getiren 44 yaşındaki teknik adam, maç boyunca mücadeleyi bırakmayan konuk ekibi tebrik etti. Hamza Hamzaoğlu'nun karşılaşma sonrası açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bugün kolay bir maç oynadığımızı söyleyemeyeceğim. Aslında dört maçtan sonra ufak bir düşüş bekliyorduk ama bu kadarını beklemiyorduk. İlk yarıda pek istediğimiz gibi oynayamadık ve yaptığımız bireysel hatalarla yenik duruma düştük ancak ben oyuncularımı kesinlikle tebrik ediyorum. Maçın sonuna kadar mücadeleyi bırakmadılar, savaşmaya devam ettiler. İkinci yarıda da oyun olarak çok iyi değildik ama çok iyi mücadele ettik, maçı çok istedik. Sonunda da her şeye rağmen üç puanı almayı başardık.  
Bugün karşımızda çok dirençli, iyi oynayan, sahaya iyi yayılan bir takım vardı. Rıza Hoca’yı da böyle bir takım yarattığı için tebrik ediyorum. Sadece oyun oynamayı amaçladılar. Bizim için zor bir maç oldu.
İlk yarıda bazı pozisyonlardan dolayı oyuncularım hakemle fazla oynamaya başlamıştı. Bu bizim oyuna olan konsantrasyonumuzu bozuyordu. Devre arasında oyuncularıma 'Hakemle oynayabilir miyiz, bizim buna gücümüz yeter mi; yetmez. Ama oyunumuzu değiştirebiliriz, geliştirebiliriz, düzeltebiliriz. Çıkıp sahaya konsantre olalım' dedim. Ve oyuncularım da çıkıp mücadele ettiler, kazandılar. Hepsini tebrik ediyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0