TBL | Düşüş sürüyor..

Oldukça zor dönemler geçiren Galatasaray erkek basketbol takımı haftaiçi Neptunas deplasmanında aldığı mağlubiyetin ardından TBL'nin 10. haftasında gittiği Trabzonspor Medical Park deplasmanında da 72-70'lik skorla mağlup oldu. Saha dışı problemlerin tetiklediği ve saha içinde de teknik anlamdaki eksikliklerin devam ettirdiği sorunlarla yüzleşen takımımız şimdiden ligdeki 4. mağlubiyetini almış oldu.

Son maçlarda oldukça mutsuz gözüken Arroyo, bu maçta vücut dilini olmasa bile performansını pozitife çevirip 27 sayılık bir performans ortaya koydu ama bu yeterli olmadı. Özellikle son dakikalar içinde galibiyeti getirecek birkaç hücumu üst üste harcayan Galatasaray adına, mağlubiyetten daha üzücü olan şey başların eğik olması elbet. Bu konuda yarından itibaren olumlu veya daha da olumsuza dönüş gibi bir sürecin başlaması öngörülüyor artık. Yönetimin paraları ödeyip, takımdan ayrılmaların önüne geçip birkaç takviyeyle birlikte takımı yeniden düzeltme yoluna gitmesini bekliyoruz diyemeyeceğim, umut ediyoruz. Belki şu an çok kötü durumdayız ama şuradan bile bu takımın geri dönme ihtimali olduğunu atlamamak gerek. Euroleague'den elenme ihtimali ciddi olarak var, buna birşey diyemeyiz. Ama şu an eldeki kadronun üstüne doğru 2 tane yabancı oyuncu transferi ve tabi ki sahadışı konularda bir huzur ortamının yaratılmasıyla bu takım yine elindeki tüm hedeflere ulaşabilecek kapasitede olur, bu da atlanmasın.. Şu andan sonra en önemli beklentimiz bu takımlara sahip çıkılmasıdır. Konya deplasmanında 5 farkla alınan galibiyete tabi ki seviniyoruz, ama bunun diğer takımlarımızın sorunlarını örtmesini kabullenmek güç. Aldığı parayı haketme anlamında her zaman örnek olan bu takımlara sahip çıkalım artık, hem yönetim hem taraftar bazında..

1 yorum:

  1. Ergin Hocanın Ege, Gökalp ve Nikolov gibi gençlere süre vermemesi anlaşılır gibi değil. Bugün değilse ne zaman? Ayrıca Nikolov için 2 senedir federasyon ile kavga etmedik mi? Dar rotasyonda ısrar edip hem lig hem euroleague'de Arroyo, Erceg gibi isimlere 30-35 dk sahada tutmak anlaşılır gibi değil. Gençler 5-10 dk oynasın gene kaybedelim. Hem onları hazırlamış oluruz hem de yaşlı ve fizikal olarak sorunlu starlarımızı zinde tutmuş oluruz.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0