Abdürrahim Albayrak: Satmayacağız!

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder gündemde yer almaya devam ediyor! Takımın en önemli oyuncusu konumunda bulunan ve ikinci kaptanlarından Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers her geçen gün yeni bir açıklamayla kamuoyunu meşgul ediyor. Ancak bu konuyla ilgili başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak tarafından, kulübümüzün resmi kanalından açıklamalar yapıldı. Menajerleriyle daha önce görüştüklerini ve sezon sonunda masaya oturacakları konusunda anlaştıklarını dile getiren Albayrak, yıldız oyuncunun menajerinin her gün bir yerlerde açıklamalar yapmasına anlam veremediğini dile getirdi. Abdürrahim Albayrak'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..
Sneijder bizim çok önemli bir futbolcumuz, yıldızımız. Biz Sneijder'i göndermek istemiyoruz ama ne hikmetse menajerleri sürekli basına bir şeyler pompalıyorlar, birşeyler yaptırmaya çalışıyorlar. Biz de buna anlam veremedik. Yönetim Kurulu olarak bütün arkadaşlarımızla bu konuya her şeyiyle çok dikkat ediyoruz. "Aman bir yanlış yapmayalım, menajerlerin eline bir koz vermeyelim." diyerek. 
Menajerlerlerle yurt dışında 3 saate yakın bir toplantı yaptık. Kendileri bize "Kulüp bakalım mı?" diye sorduğunda üzerine basa basa "Kulüp bakmayın, Sneijder'i satmayacağız" dedik. Önceki başkanımız söz vermiş. Ünal Aysal haklı olarak, önümüzdeki yıl sözleşmesi bittiğinden sözleşme yenileme sözü vermiş. Biz şu anda geleceğe yönelik futbolcuların sözleşmelerini yükseltemeyiz, uzatamayız. Biz de onlara şampiyonluğu garantilediğimiz gün mukavele yapalım dedik, anlaştık. Hatta dedik ki, maç 9'da bitiyorsa 9'u beş geçe gelin sözleşme uzatalım. Onlar da buna tamam dediler.
Ama bakıyoruz, bir gün İtalya'da, diğer gün Hollanda'da gazetelerde manşetlerde yer alıyor. Sneijder gitti, gidiyor.. Sneijder'in sözleşmesinde gidebileceği bir rakam yazıyor zaten: 20 milyon Euro'ya serbest kalır. Nasıl, biz zamanında Burak Yılmaz'ı başka bir takımın kampından aldık. Ne yaptık o dönem? Gittik, oyuncunun bonservisinde yazan rakamı Trabzonspor'un hesabına yatırdık. Oyuncuyla da sözleşme imzaladık. Juventus neden heyecanlanıyor bilmiyorum. Eğer bu kadar heveslilerse, oyuncunun sözleşmesinde yazan 20 milyon euro bedeli Galatasaray'ın banka hesabına yatırırlar. O zaman sana kimse birşey diyemez, bizde birşey diyemeyiz. Oyuncunun sözleşmesinde böyle bir madde var, oyuncunun böyle bir hakkı var. Ancak her gün gazetelerde bunların çıkması bizi ve taraftarlarımızı üzüyor. Futbolcumuzun kafasını karıştırıyorlar.
Sneijder son dönemde inanılmaz bir performans gösteriyor. Burada çok mutlu olduğunu, eşinin de burada olmaktan mutlu olduğunu, kalmak istediklerini söylüyorlar. Biz sözleşmesini de uzatacağız ama şu anda olmaz. Menajerler şu anda bizi buna zorluyorlar. Galatasaray için hayırlısı ne ise o olsun.

1 yorum:

  1. Umarım bu Albayrak'ın fiyat arttırma çabasıdır. GS'ın içinde bulunduğu finansal durumda bu teklife hayır demesi intihar olur. Sade GS'ın değil Türkiye'de hiçbir kulüp bir futbolcuya 4.5 milyon maaş ödeyemez. Biz en büyüğüz palavralarıyla kulüpleri soyup milyon eurolarca borçlandırdılar.
    Umarım yanılırım ama "zaten mayısta gideceğiz" yeniden seçilme şansımızı olası şampiyonluk kaybında "Sneijder'i sattılar" suçlamasıyla azaltmayalım düşüncesiyle Sneijder'i satmazlar. Borç biraz daha katlanır. En sonunda Katar-Rus vb para babalarının eline düşer takım. Bu hırsız-korkak-menfaatçi takımındansa birine satılmak daha hayırlı olur.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0