CEV Cup | Yarı Finaldeyiz!

2014-2015 sezonunu Avrupa'da CEV Cup organizasyonunda geçiren Galatasaray Daikin, çeyrek finalde eşleştiği MKS Tauron karşısında ilk maçtan 3-2'lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Dün oynanan ikinci ayak maçında ise Burhan Felek'te rakibini ağırlayan bayan voleybol takımımız karşılaşmayı 3-0 gibi net bir skorla kazanarak adını yarı finale yazdırdı!

İlk sayıları karşılıklı halde geçilen maçta ilk teknik molaya rakibimiz 6-8 önde girdi. Moladan hemen sonra rakibini yakalayan Galatasaray Daikin ikinci teknik molaya 16-12 önde girdi. Moladan sonra farkı açmaya devam eden ve iyi oyunu ile rakibinin yaklaşmasına izin vermeyen takımımız ilk seti 6 sayı fark ile 25-19 kazandı ve maçta 1-0 öne geçti.

İkinci sete Gamze'nin servisleri ile iyi başladık. Gamze iki de ace aldığı servis turunda takımımıza 5-0'lık üstünlük sağladı, ilk teknik molaya da 6 sayılık fark ile 8-2 önde girdik. Rakibin daha setin başında koptuğu mücadelede iyi oyunumuzu sürdürünce fark kaçınılmaz oldu. İkinci teknik molaya 16-8 önde girdikten sonra oyunumuzu sürdürdük ve ikinci seti de 25-11 kazandık.

Üçüncü set MKS biraz daha toparlanmış bir görüntü verdi fakat ilk teknik molaya 8-7 önde girdik. İkinci teknik molaya girerken fark biraz daha açıldı ve 4 sayıya çıktı; 16-12. Fark ve oyun korundu, böylece Galatasaray Daikin seti 25-20, maçı da 3-0 galip bitirmiş oldu. Bu sonuçla takımımız bir üst tura yükseldi.

Takımımızda Nadia Centoni 18, Floortje Meijners 13, Aslı Kalaç ise 11 sayı ile mücadele ettiler. Aslı 7 blok ile neredeyse rakip takım kadar blok sayısı üretmiş. Gamze'nin 4, takım genelinin ise 11 ace ile oynadığı maçta blok sayımız ise 13. Takımımızı tebrik edelim, bir üst turda rakibimiz henüz belli değil fakat artık daha üst düzey takımlar var o kesin. Efektif bir oyunla şampiyonluk fazla uzak değil, tebrikler kızlar!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0