Hamza Hamzaoğlu: Birlikte hareket edip, beraber düşünüyoruz..

Süper Lig'de ilk yarının son maçı olarak kabul edilen 16.hafta karşılaşmasında, yeni yılın ilk derbisi olan Beşiktaş deplasmanından 2-0'lık skorla ve 3 puanla ayrılarak devreyi 35 puanla ikinci sırada tamamlayan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Zor bir rakibe karşı, önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Hamza Hamzaoğlu takım olarak eksiklerinin bulunduğunu ve bu eksiklikleri hazırlık etabında tamamlayarak ikinci yarıda daha başarılı olacaklarını dile getirdi. Beşiktaş galibiyeti sonrasında Hamzaoğlu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

"İlk derbimdi ve benim için çok önemliydi, oyuncularım oyunun başından sonuna kadar disiplinli mücadele ettiler, onları tebrik ediyorum. Beşiktaş, bu sezonun en formda ve en iyi ekip oyununu oynayan takımıydı, çok iyi mücadele etmemiz gerekiyordu. Veli'nin atılmasından sonra daha kontrollü ve topa sahip bir performans sergiledik, istediğimiz skoru da aldık. Beşiktaş'ı kutluyorum.

Birçok şeyi toparladığımızı düşünüyorum ama hala birçok eksiğimiz var. Yoğun bir maç temposundan çıktık ve maçların içerisinde bazı şeyleri oturtmaya çalıştık. Çalışamadığımız birçok şey var, devre arasında da buna fırsat olmayacak aslında. İkinci yarıda da bu eksiklerimizi gidermek zorundayız. Belki de hiç transfer yapamayacağız, oyuncularımız iyi olduktan sonra transfere ihtiyacımız olmayabilir. Semih ve Chedjou sakatlandığı zaman stoper konusunda sıkıntı yaşayabiliyoruz, belki oraya uygun bir oyuncu bulabilirsek alabiliriz. Kanaatim transfer yapmadan, kadromuzda bazı oyuncuları göndererek azalmaya gitmek yönünde olacak. Transfer yapmasam da sezon sonunu getirebilirim diyorum ama kadromuzu biraz daha güçlendirebilecek, maddi anlamda kulübümüze uygun bir oyuncu çıkarsa onu da düşünürüz.

Takım birlikte hareket etmeye başladı, beraber düşünmeye başladı, kenetlendi. Daha önce sahada sadece kendi başına bir şeyler yapmaya çalışan oyuncular gözlemliyordum dışarıdan baktığımda, şimdi hep beraber bir şeyler yapmak isteyen bir takım olduk, bizim için en önemli kazanç bu."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0