Hamza Hamzaoğlu: Futbol oynamamız gerektiğini konuştuk..

Spor Toto Süper Lig'in 21.haftasında deplasmanda Sivasspor karşısında sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray, galibiyet serisini devam ettirirken teknik direktör Hamza Hamzaoğlu kulüp tarihinin en başarılı başlangıçlarından birisine imza attı. 10 maçta 8 galibiyet - 2 beraberlik elde ederek 32 puan toplayan 45 yaşındaki teknik direktörümüz, karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Karşılaşmanın hakemine gösterdiği tepkinin bir duygu boşalması olduğunu dile getiren Hamzaoğlu, karşılaşmanın ikinci yarısında sakatlanan Burak Yılmaz'ın durumunun ciddi olmadığını dile getirdi. Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..
Zor bir maç oynadık. Zaten hava şartları sebebiyle zorlu olacağını biliyorduk. Gergin bir müsabaka oldu. İyi bir başlangıç yaptık, golü de bulduk. Ardından disiplinden çıktık. Konsantrasyonumuz bozuldu. Devre arasında diğer olayları bir kenara bırakıp futbol oynamamız gerektiğini konuştuk. İkinci devrede ciddi bir özveride bulunduk ve 3.golü bulduk. Maçın son anlarını zor geçirdik. İki takım da kazanmak için her şeyi ortaya koydu. Hayırlısı olsun. 
Biz de insanız zaman zaman böyle şeyler olabiliyor. Her şeyi içimize atarsak olmaz. Farklı bir gözle bakıyoruz, isteriz ki bizim olsun. Önümüzde olan bir pozisyon. Biz rakipten çıktı, aut olmalı derken faul verildi ve o pozisyondan gol yedik. Olcan orada faul yapmadı diye düşünüyorum. Biraz kasıtlı bir hata diye düşünüyorsunuz o an kenarda ve ona göre bir tepki gösteriyorsunuz. 
Burak'ın ciddi bir şeyi yok, hafif bir ağrı hissettiğini söyledi. Tedbir amaçlı olarak kenara aldık. Ciddi bir sakatlığı olan oyuncumuz yok çok şükür.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0