Avrupa Kupaları'nda rakiplerimiz belli oldu..

Bu sezon CEV Cup'ta mücadele eden Galatasaray Daikin ile, Challenge Cup'ta mücadele eden Galatasaray FXTCR'nin Avrupa'da rakipleri belli oldu.

Galatasaray FXTCR, Challenge Cup çeyrek finalinde Sırbistan takımlarından Vojvodina NS  ile eşleşti. Filenin Aslanları ilk maçına 4 Mart 2015 Çarşamba günü Burhan Felek Voleybol Salonu’nda saat 18:00'de. Rövanş maçı ise 10 Mart 2015 Salı günü saat 19.00’da Sırbistan’da oynanacak.

Galatasaray Daikin ise Cev Cup çeyrek finalinde Cev Şampiyonlar Ligi'nden gelen Rusya'nın Omickha takımı ile eşleşti. İlk maç 3-5 Mart tarihleri arasında Rusya'da, ikinci maç ise 10-12 Mart tarih aralığında İstanbul'da.

Bir hatayı da düzeltmek isterim. Açıkçası CEV Cup organizasyonunda Challenge etabı olarak adlandırılan Cev Şampiyonlar Ligi'nden gelen rakiplerle eşleşme olayını unuttuğum için bir önceki Avrupa maçında "yarı finale çıktık" olarak başlık atmıştım. Doğrusu Challenge etabı olacak. Yani şu an çeyrek final aşamasındayız. Bunun için bir özür borcumuz var, affola..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0