BVL | Bursa'ya set yok!

Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi'nin 19. hafta maçında Galatasaray Daikin, sahasında Bursa Büyükşehir Belediyesi'ni ağırladı. Rahat bir oyun sergilediğimiz mücadeleyi 3-0 kazanarak 4. sıradaki yerimizi koruduk. Floortje Meijners ise 22 sayı ile oynayarak galibiyette en önemli pay sahibi idi.

Maç Bursa'nın sayısı ile başlasa da Galatasaray bunun bir seriye dönüşmesine izin vermeden üstünlüğü hemen eline aldı ve teknik molaya 8-5 önde girdik.Teknik mola sonrasında rakibimiz oyunda ve skorda dengeyi yakaladı ve bu durum ikinci teknik molaya kadar devam etti. İkinci teknik molayı 16-15 önde geçtikten sonra ipleri elimize aldık ve seti 25-18 önde bitirdik.

İkinci sette ilk teknik molaya kadar karşılıklı sayılar vardı ve Galatasaray Daikin molaya 8-6 önde girdi. İlk teknik moladan sonra oyunda üstünlüğü yine eline alan ve seriler yakalayan ekibimiz ikinci teknik molaya 16-9 önde girmeyi başardı. Teknik moladan sonra etkili oyunumuz devam etti ve seti 25-16 kazanmayı başardık.

Üçüncü sete 6-0'lık seri ile başladık ve teknik molaya da 8-1 önde girdik. Farktan sonra bir süre kendine gelemeyen Bursa, Galatasaray'ın 15'inci sayısında 4 sayılık bir seri yakaladı ve farkı 3'e indirdi fakat gelen Galatasaray molasından sonra Centoni bu seriyi bitirerek teknik molaya takımımızı 4 sayı üstünlük ile taşımış oldu. Teknik moladan sonra alınan karşılıklı sayılarla setteki hakimiyetini koruyan takımımız seti 25-20, maçı da 3-0 bitirerek rahat bir galibiyet almış oldu.

Maçta Floortje Meijners 22, Bosetti ve Centoni ise 13'er sayı ile oynadılar. Ayrıca takımımız 5 ace 9 blok sayısı üretti. Takımımız bir sonraki maçında 7 Mart Cumartesi günü saat 17:30'da Eczacıbaşı'na konuk olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0