Ergin Ataman: Tek hedefimiz lig..

Yaşanan ekonomik sorunların ardından 8 kişilik rotasyonla mücadele etmek zorunda kalan ve hafta başında Fenerbahçe Ülker, hafta sonunda ise Beşiktaş Intregral Forex'i mağlup ederek rakiplerine şampiyonluk yolunda mesaj veren Galatasaray Liv Hospital erkek basketbol takımında 65-64 kazanılan derbinin ardından Ergin Ataman basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takım olarak iyi oynamaya başladıklarını ve rotasyonda rollerin yeniden dağıldığını dile getiren Ergin Ataman, zorlu Akatlar deplasmanından galibiyetle çıkarak lig sıralamasında yükselişe geçtiklerini dile getirdi. Galatasaray Liv Hospital baş antrenörü Ergin Ataman'ın derbi galibiyeti sonrası açıklamalarının tamamı şu şekilde..
Ağır atmosferde karşılaşmaya iyi başladık ve ikili oyunlarla oyunun kontrolünü ele geçirdik. Hücumda sıkıştığımız anlarda Sinan ve Carter'ın penetreleriyle skorda üstünlüğü elimizde tutmayı başardık. Akatlar oldukça zor bir deplasman ve takım olarak iyi bir mücadele sergiledik. Oyun içerisinde olduğu süre içerisinde Kerem Gönlüm'ün de önemli katkıları oldu.
Kerem Gönlüm çok önemli bir olay atlattı. Neyse ki hem bizim doktorlarımız hem de Beşiktaş Doktoru Ayhan Optur’un müdahaleleriyle kendine geldi ve hastaneye götürüldü. İyiymiş, ona da geçmiş olsun diliyorum. Kerem’i de kaybedince uzun rotasyonunda ciddi sıkıntı çekmeye başladık. İkinci devre Beşiktaş da doğru bir şekilde Amstrong’un üzerinden oynadı, orada sıkıntı çektik. 
Ender Arslan sakatlıktan sonra çok verimsiz bir hücum performansı sergiledi. Normal oyununu oynasa çok daha önce maçı kopartabilirdik. Bizim açımızdan önemli bir galibiyet. Çok eksiklerimize rağmen üst üste ligde iki derbi maçı kazandık. Bizim için bundan sonra gerçekçi hedef lig. Ligde yukarı doğru tırmanmaya çalışacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0