EVL | Şahinbey Belediyesi'ne şok mağlubiyet!

Türkiye Erkekler Voleybol Ligleri'nde 20. hafta maçları geride kalırken bu hafta ekibimiz Galatasaray FXTCR, evinde Şahinbey Belediyesi'ni ağırladı. Hafta içi Avrupa'da yaptığımız ve gelecek hafta rövanşını oynayacağımız maçlar sebebiyle genç ağırlıklı bir kadroyla mücadele eden ekibimiz 0-3 mağlup oldu fakat sıralamadaki yerini korudu.

Maça Boğaçhan, Yasin, Filip, Tuia, Doğukan, Hakan ve libero Mehmet ile başlayan takımımız karşılıklı sayılar ile geçen ilk sette ilk teknik molaya 7-8 geride girdi. Karşılıklı sayılar devam ederken Şahinbey ikinci teknik molaya 14-16 önde girdi. Moladan sonra farkı daha da açan konuk ekip setin kontrolünü kaybetmedi ve ilk seti 22-25 aldı.

İkinci sete 4-8'lik teknik mola üstünlüğü ile başlayan konuk ekip, farkı korumayı başardı ve ikinci teknik molaya 12-16 önde girdi. İlk sete benzer şekilde farkı ikinci teknik moladan sonra açan Şahinbey seti 17-25 önde geçti ve durumu 0-2 yaptı.

Son sette yine ilk teknik molada Şahinbey üstünlüğü vardı; 5-8. Oyunda kontrolü elinde tutan konuk ekip ikinci teknik molada farkı daha da açtı ve setin sonuna doğru yaklaşmaya çalışan Galatasaray'a daha fazla izin vermeyerek seti 21-25, maçı da 0-3 önde bitirdi. Takımımızda Rejlek 14, Tuia 11 sayı üretti. Galatasaray FXTCR, 14 Mart'ta İnegöl Belediyesi'ne konuk olacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0