BVL | Büyük maçları kazanamama hastalığı..

Türkiye Bayanlar Voleybol Ligi'nin 20. haftasında Galatasaray Daikin bu hafta Eczacıbaşı'na konuk oldu. Bu sezon büyük takımlarla oyadığı karşılaşmalardan puan dahi çıkaramayan takımımız geleneğini sürdürdü ve bu maçtan da eli boş ayrıldı. Maçın sonucu 3-1. Ligin son iki haftasına girilirken Galatasaray Daikin'in 4. sıradaki yeri garantide, en yakın rakibimizden şu an 10 puan uzaktayız.

İlk sette ilk teknik molaya 8-5 önde giren ev sahibi Eczacıbaşı'na takımımız ilk teknik molada sonra karşılık verdi ama karşılıklı sayılarla ikinci teknik molaya önde giren taraf tekrar Eczacıbaşı oldu; 16-15. Moladan sonra sette varlık gösteremeyen ve kilitlenen takımımız seti 25-17 kaybetti.

İkinci sette ilk teknik molaya 4 sayı geride giren ekibimiz. İlk teknik moladan sonra durum 9-5 iken 10 sayılık bir seri yakaladı ve durumu 9-15'e getirdi. İkinci teknik molaya 10-16 önde giren takımımız sette bir ara ritmini kaybetti. Geri gelen Eczacıbaşı setin sonuna doğru hakemin kritik hatası ile öne bile geçti fakat uzayan seti Galatasaray Daikin 26-28 kazandı.

Üçüncü sette ilk teknik molaya yine Eczacıbaşı üstünlüğü ile gidildi 8-5. İkinci teknik molaya kadar karşılıklı sayılarla gidilirken teknik molaya 16-14 geride girdik. Set karşılıklı sayılarla devam ederken seti Eczacıbaşı 25-23 kazandı ve durumu 2-1 yaptı.

Son set yine karşılıklı sayılarla başladı ve Eczacıbaşı ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. İkinci teknik molaya doğru farkta bir değişim olmadı fakat setin son sayılarında seri yakalayan Eczacıbaşı seti 25-18, maçı da 3-1 kazanarak puan almamıza müsaade etmedi.

Galatasaray Daikin'de Meijners ve Nadia Centoni 15'er sayı ile mücadele ederken Catarina Bosetti 12 sayı ile oynadı. Takımımız bir sonraki lig maçında 15 Mart günü lig lideri Vakıfbank'ı ağırlayacak.

Bu arada hazır bayan voleybol takımımızın haberini vermişken, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun diyelim ve bu ülkede kadınların önemini hiçbir zaman unutmayacağımızı belirtelim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0