Hamza Hamzaoğlu: Önemli olan bizim kazanmamız..

Kasımpaşa deplasmanında önemli bir geri dönüş gerçekleştiren ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Hamza Hamzaoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takım olarak ilk yarıda oyuna kötü başladıklarını ve oyunun kontrolünü ellerinde tutamadıklarını dile getiren 45 yaşındaki teknik adam, ikinci yarıda iyi mücadele ettiklerini ve önemli bir dönüş gerçekleştirerek 3 puana uzandıklarını dile getirdi. Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında oynanacak olan derbi maçın bir önemi olmadığını dile getiren Hamzaoğlu, kazanarak yola devam etmelerinin önemli olduğunu belirtti. Teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu'nun karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamaların tamamı şu şekilde..
Maça çok kötü başladık, tutuk başladık. Rakibimiz de her topta uzun oynayınca mesafe açıldı, çok tehlike yaşadık. Her şeye rağmen ilk yarıda 4-5 pozisyonumuz vardı ancak gol atamamıştık. Buna karşın gol yedik, 2-0 ile girdik devreye. İlk yarıda kenardan müdahale edemedik, bağırdık ama sesimizi duyuramadık. Mesafelerimiz çok açıldı, birlikte oyunu oynamadık ve sahada kendi başına mücadele eden oyuncular vardı. Devre arasında daha yakın oynamamızı, önde oyunu tutup, sonra golü aramamız gerektiğini anlattık. İkinci yarı oyuna başlar başlamaz oyunu kontrolü ele aldık ve skoru yakaladık. Oyuncularımı ve rakip takım oyuncularını kutluyorum, tebrik ediyorum. Bugün belki göze hoş gelen bir oyun çıkmadı ortaya ama, taktik açıdan iyi bir mücadele oldu. Kasımpaşaspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. 
Abdurrahim Albayrak iyi şu anda, tansiyonu çıkmıştı. Düşürdüler, tekrar çıktı. Şu anda hastaneye yada eve gönderecekler, doktorumuz ona karar verecek. Şimdi yanından ayrıldık. İnşallah bir şey olmaz, çünkü ondan önemli bir şey olamaz. 
Derbi için gönlümden geçen özel bir şey yok, sadece maçı izleyeceğiz. Ne olursa bizim için hayırlı olsun. Sıralamanın çok önemli olduğunu düşünmüyorum şu anda, önemli olan sezon sonunda üst sırada bitirmek. Biz kendi oyunumuzu rakiplere kabul ettirerek, sahadan galip gelmemiz önemli. Önemli olan bizim kazanmamız, bugün kazanmasak hiçbir anlamı yoktu. Biz kendi maçlarımıza bakacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0