Burak Yılmaz: Böyle maçlar şampiyonluk yolunda havaya sokuyor..

Süper Lig'de gol attığı maçlarda Galatasaray'ın kazanma alışkanlığını sürdüren Kral Burak Yılmaz, sakatlığının ve cezasının ardından Kasımpaşa maçında sahalara geri döndü. İlk yarısını 2-0 geride kapattığımız karşılaşmada takımımıza galibiyeti getiren golü kaydeden Burak, karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takım olarak ilk yarı kötü oynadıklarını ancak önemli bir dönüş gerçekleştirdiklerini dile getiren golcü oyuncu, bu tür maçların şampiyonluk yolunda takımı havaya soktuğunu belirtti. Burak Yılmaz'ın karşılaşma sonrasında açıklamalarının tamamı şu şekilde..
Kasımpaşa çok iyi bir takım. Ön tarafta bireysel yetenekleri çok iyi olan oyuncuları var. Biz bunu biliyorduk buraya gelirken. İlk yarı çok kötü bir duruma düştük. 2-0'dan maç çevirmek çok zor, özellikle böyle ön alanda yetenekli oyunculara sahip olan takımlara karşı. Ancak biz bunu başardık. Kendi hatalarımızdan dolayı 2-0'a giden maçı geri çevirmeyi başardık. Her zaman hatalar yapılıp, maç çevrilmez. Bunu biliyoruz. Şampiyonluğa giden yolda böyle maçlar insanı daha da çok havaya sokuyor. 
Yürekten söylüyorum, 2-0 olduğunda hep beraber içeriye girdik. İlk yarıda oynadığımız Kasımpaşa maçımız da zordu, 1-0'dan 2-1 çevirmiştik. Hep birlikte kenetlendik ve hepsini konuştuk, kazanabileceğimizi, yapabileceğimizi konuştuk. Yalandan değil gerçekten konuştuk. Şampiyon olmak istiyorsak bu tür maçları kazanmamız gerektiğini söyledik. İçerideki durumun sahaya yansıdığını düşünüyorum ve tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. İkinci yarıda etkili bir oyun ortaya koyduk.
Fenerbahçe - Beşiktaş maçıyla ilgili kişisel fikrim var ama bunu söyleyip bazı şeyleri üstüme çekmek istemiyorum. Biz kazandık ya artık ne olursa olsun.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0