Yasin Öztekin: Büyük takım olduğumuzu gösterdik..

Süper Lig'de deplasmanda Kasımpaşa karşısında ilk yarıyı 2-0 geride tamamlamasına karşın sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılan Galatasaray'da maçın yıldızlarından Yasin Öztekin karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takım olarak bugün önemli bir dönüş gerçekleştirdiklerini ve şampiyonluk yolunda kazanılan her maçın çok mühim olduğunu dile getiren Yasin, yükselen form grafiği hakkında da çalışmaya devam edeceğini dile getirdi. Kasımpaşa maçında 2 asistle yıldızlaşan 28 yaşındaki hücum oyuncusunun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

İki haftadır istediğimiz sonucu alamadık, buraya mutlaka kazanmak için geldik. Hafta içinde çok iyi çalıştık, şampiyonluk yolundayız, kazanmak istedik. İlk yarı istediğimiz gibi gitmedi. İlk yarı çok şansımız vardı. Benim olsun, Umut ağabeyin olsun. 4-5 pozisyonumuz vardı, onları atamadık ve doğruyu söylemek isterse çok kötü de defans yaptık. Büyük takımız, 2-0 geriye düştük ama kendimize inandık. 2-0'dan sonra çok iyi bir geri dönüş yaptık. İnşallah sonunda da şampiyon oluruz. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İyi kenetlendik. Devre arasında hocamız bize çok iyi bir konuşma yaptı. Camiaya armağan ediyorum. 
İlk yarıda istediğim gibi olmadı, hocanın kararları vardı. Hata yaptım ama pes etmedim. Pes etseydim Galatasaray'a gelmezdim hocam formayı bana verdi, formayı bir daha vermek istemiyorum. Buraya şampiyonluk yaşamaya, Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya geldim. Formayı kimseyi vermeyeceğim, daha da iyi olacağım. Her zaman çalışan bir insanım. Buraya çalışarak, çok emek vererek geldim. Allah büyük, yolumu açıyor. Ben de elimden gelenin en iyisini yaparak takıma katkı vermeye çalışıyorum. Bunu da her hafta daha iyi yaptığımı düşünüyorum. Hocama teşekkür ediyorum, beni oynatıyor. Ben de onun yüzünü kara çıkartmıyorum. Bundan sonra da inşallah daha iyi olur. Çünkü zaman geçtikçe daha iyi oynuyorum. 

(Başakşehir maçı için) Hocanın kararı saygı duyuyorum. Oyundan alınan ben, Sneijder, Burak ya da başkası da olabilirdi. Bence hata değil. O yüzden hocama hiç dargın olmadım. O beni oynattı ve buralara getirdi. O yüzden bundan sonra da çıkartırsa çıkartır, çıkartmazsa da elimden geleni yaparım. Ama o maçın 2-0'dan sonra 2-2 olmaması lazım. Çünkü büyük takımız. Orada 2 puanı kaybettik ama bugün de telafi ettik. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bundan sonra da inşallah tek tek maçları kazanıp şampiyon oluruz. 
Sneijder oynadığım en iyi 10 numara. Onun pasları, oyun anlayışı bana çok yarıyor. Beni daha çok yükseltiyor. O yüzden ona ayrıca teşekkür ediyorum. Antrenmanda da iyi anlaşıyoruz. Kendisi çok iyi bir insan. İyi ki onunla beraber oynuyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0