Hamza Hamzaoğlu: Tek suçlu benim..

Spor Toto Süper Lig'in ligin 24.haftasında Başakşehir Belediyespor ile evinde karşılaşan ve karşılaşmada 2-0'lık üstünlüğü elinde bulundurmasına karşın son 10 dakikada yediği 2 golle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrılarak şampiyonluk yolunda 2 puan kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kaybedilen 2 puanda sorumluluğu üzerine alan ve "suçlu benim" diyen Hamzaoğlu, her ne şartta olursa olsun 2-0'dan 2-2'e maç vermemeleri gerektiğinin altını çizdi. Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Tabiri caizse, yolunda giden bir şeyi bozduk. Maça iyi başladık. Selçuk ve Umut'la golleri bulduk ama daha sonra yaptığımız bir değişiklikle her şey tersine döndü. Bu maçın tek sorumlusu benim. Kimseye bir şey söyleyecek durumda değilim. Maçta 2-0 öne geçtikten sonra sahada kim olursa olsun, oyunu bu duruma getirmememiz gerekirdi. Bunu ayrıca değerlendireceğiz. Maçın böyle olmasında en büyük etken bendim, bunu da üzülerek söylüyorum. 
Maçın o dakikasına kadar Yasin çok iyi değildi ama tam çıkaracakken iyi oynamaya başladı. Dzemaili'yi Fenerbahçe maçında değerlendirememiştik. Onu da görelim istedik. İçimiz acıyarak değiştirdik Yasin'i. Kontrollü olmayı istedik. Ama beklediğimiz sonucu alamadık. Asla hedefimizden şaşmadık. Maçtan sonra da arkadaşlarımızla konuştuk. İnşallah sezon sonunda kararlı bir şekilde hedefimize ulaşacağız. Çok daha hırslandık diyebilirim. Ama şu anda tabii ki çok üzgünüz. Kazanacağımız bir maçı berabere bitirdik ve onun üzüntüsü var üzerimizde. Bu maçın neden bu noktaya geldiğinin farkındayız. 
İşler kötü giderken önce kendimi sorgularım. Sonra ise sahada olanları da sorgularım ve bunu kendi içimizde değerlendireceğiz. Her şeyi üzerimize aldık diye oyuncularımızın performanslarını da gözardı etmeyeceğiz. Onlarda da düzeltmemiz gereken şeylerin neler olduğuna bakacağız. Sürekli değişen bir savunma kurgumuz var. Bu nedenle savunmamızı tam olarak oturtamadık. İlk haftalarda bunu yapmıştık ama sonra eksikler bizi bu noktaya getirdi. Hatalar da oluyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0