Hamzaoğlu: Derbi kazanmaktansa şampiyonluğu tercih ederim..

Süper Lig'de geride kalan 23 hafta sonunda 51 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, geçtiğimiz günlerde başkan yardımcımız Abdürrahim Albayrak'ın ofisinde gerçekleştirilen medya mensupları toplantısında Fenerbahçe derbisi sonrasında açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe karşılaşmasında sadece 3 puan kaybettiklerini ve şampiyon olacaklarına inandığını belirten Hamzaoğlu, takım içerisinde sorun varmış gibi yapan gazetecilere de tepki gösterdi. Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Olcan'ın ceza sahası üzerinde Emenike'yi düşürmesi kırmızı karttı. Ama Diego'nun ceza sahası içinde kendini yere atması da sarı karttı. Emenike'nin bir pozisyonda  kendini bırakması sarıydı mesela. Böyle değerlendirirsek Fenerbahçe'nin bazı oyuncuları daha önceki maçlarda cezalı olup bizim maça çıkmamalıydı. Ben kendi futbolcularıma bile kızıyorum, hakemi aldatmaya Yönelik hareket yapmayın diyorum. Hakem elbette hata yapacak, hepimiz hata yapıyoruz. Ama bizim ülkede onları baskı altına alıp etkileme çabası var. 
Şampiyonluk yarışında bir adım öndeyiz. Hiçbir şeyin garantisi olmaz. Şu anda Fenerbahçe maçını kazanmış bir Galatasaray düşünebiliyor musunuz? Ama şampiyon olmadan hiçbir anlamı yok. Kulübün şampiyon olmaya ihtiyacı var. 
Yasin Öztekin son dakikalarda yakaladığı o pozisyonda yakın köşeye vursa goldü. Ama o vuruşu yapması bile büyük başarı. Derbide Hakan Balta'nın sakatlanıp çıkması bizi etkiledi. Hakan topu hücuma iyi sokuyordu. 
Selçuk ve Sabri arasında bir problem varmış gibi bir gündem yaratılmaya çalışılıyor. Biz daha da sıkı birbirimize bağlandık. Aralarında bir sorun yok. Sabri'nin elbette bir kırgınlığı olabilir, kadro dışı bırakılmıştı. Ama O'na o hamleyi yapan insanlardan hiç kimse yok. Herkesin tek düşüncesi Galatasaray'ın menfaatleri. Bu tip haberler bizi daha çok kenetliyor, güçlendiriyor. Oyunumuzla ilgili bir eleştiri bulamıyorlar bizi bu tip olaylarla vurmaya çalışıyorlar. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0