Aslan deplasmanda kükrüyor!

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesini sürdüren 3 takımdan bir tanesi olan Galatasaray, yarışın son anları gelirken sıfır puan kaybı parolası ile yoluna devam etmeyi hedefliyor. Pazartesi akşamı Akhisar deplasmanından galip ayrılan ve Cuma evinde Torku Konya karşısında galibiyet serisini sürdüren sarı-kırmızılı ekip, 67 puana çıkmayı ve zirve yarışındaki en avantajlı takımlardan bir tanesi olmayı da başardı. Bu sezondaki deplasman performanslarına bakıldığı zaman Beşiktaş sonrasındaki en başarılı takım olan Galatasaray, oynamış olduğu 15 deplasman maçının 10 tanesini kazanmayı başardı. Kalan 5 maçta ise 4 mağlubiyet alırken kalan bir maçında da sahadan beraberlikle ayrıldı.

Geçen sezona bakıldığı zaman deplasmanlarda yalnızca 24 puan alan takım, böylece 1 sezonda oldukça hızlı bir ilerleyiş içerisinde olduğunu da futbolseverlere göstermiş oldu. Bu sezon içerisinde bu akşam oynanacak Mersin IY maçı dahil olmak üzere 2 tane daha deplasman maçı bulunan Galatasaray, bu maçlarda da elinden gelen mücadeleyi göstereceğini şimdiden rakiplerine iletmiş oldu. Sarı - kırmızılı ekip, ligde son 3 maçta kalesini gole kapatmayı başardı ve savunma anlamında da şampiyonluk yolunda rakiplerine gözdağı verdi. 

En son 21 Mart’taki Kasımpaşa maçında gol kaydeden Burak Yılmaz, bir önceki deplasman olan Akhisar deplasmanında 2 gol atmayı başardı. 25 maçta 16 golüne ulaşan Burak Yılmaz, yeşil-beyazlı takıma karşı oynadığı 6. maçında 8. golüne de böylelikle ulaşmış oldu. Maçın 84 dakikası sahada kalan futbolcu, 84. dakikada Umut Bulut ile yer değiştirdi. 4 büyüklerden son 3 sezonda en fazla puan toplayan takım olan Akhisar Belediyespor, yine de bu sezon iki maçta da Galatasaray’a mağlup olmaktan kurtulamadı. 4 büyükler ile kendi sahasında oynamış olduğu son 6 maçta yenilgi yüzü görmeyen Akhisar Belediyespor’un bu serisi, Galatasaray maçı ile birlikte bozulmuş oldu. Bugün oynanacak olan Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında da ev sahibi ekibin 5 maçtır yenilmeme serisi dikkat çekerken, Hamzaoğlu'nun öğrencileri bu seriyi sonlandırarak şampiyonluk yolunda puanını 70'e çıkartmak istiyor.

İnsanların büyük bir kısmı Galatasaray fikstür bahis oyunları oynarken bu sezon neredeyse hiç kaybetmedi. Takımının yüksek performansına güvenen ya da yapmış olduğu analizlerin sonrasında gerek iç sahada gerekse deplasmanda yapılan maçlarda genel olarak Galatasaray’ın kazanacağı ön görüldü ve oranlar da ona göre ayarlamalar yapıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0