Bruma resmen Real Sociedad'da..

2013-14 sezonunda 10 milyon euro bonservis ve bir takım bonus maddelerle Galatasaray'a transfer olan Portekizli genç oyuncu Bruma, iki sezon boyunca gerek yabancı sınırı gerekse yaşadığı sakatlık sonrasında tam olarak dönememesi nedeniyle eleştirilerin odağında olan isim olmuştu. 20 yaşındaki Portekizli hücum oyuncusu düzenli olarak forma giyebileceği ve gelişebileceği bir takıma kiralık gitmenin sinyalini geçtiğimiz sezonun son döneminde vermişti. Bu doğrultuda yeni sezonun planlarında kiralanacak isimlerin başında gelen Bruma, pek fena olmayan bir anlaşmayla İspanyol ekibi Real Sociedad'ın yolunu tuttu. Bruma için 1.9milyon euro kiralama ücreti ödeyecek olan mavi-beyazlı ekip, 30 Nisan 2016 tarihine kadar geçerli olan 7.5milyon euro değerinde satın alma opsiyonuna sahip.

David Moyes'in menajerliğini yaptığı İspanyol kulübünde Bruma'nın göstereceği reaksiyon ve gelişimini dikkatle takip etmek gerekiyor. 20 yaşında, önemli bir potansiyele ve yatırıma sahip bir oyuncu Bruma açıkcası. Bir adım yukarıya çıkmak istiyorsa, kendisini kanıtlamak zorunda. 2 yıldır gözle görülen bir gelişimi olmadı, hem toplu hem topsuz oyunda.. Eğer satın alma opsiyonu kullanılırsa, 9.4milyon euro bonservisle gitmiş olacak ki bu transfer için (ödenen bonuslarla birlikte) -2milyon euro çok büyük bir zarar değil. Bizim ligimiz gelişime açık oyuncuların oynayacağı, oyuncu yetiştirebileceğiniz bir lig değil. Başarı odaklı, şampiyonluk odaklı bir lig ve genç oyuncu topu ayağından kaptırınca homurtuların yükseldiği bir lig. Ödenen yüksek bonservis bedeli haliyle Portekizlinin omuzlarında bir yük olarak geldi. Yolun açık olsun Bruma, takipteyiz..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0