Kaptan geri döndü: Çok mutluyum!

2013/14 sezonunda Galatasaray ile tarihe geçen 3 kupalı sezonun mimarlarından birisi olan kaptan Işıl Alben, bir sezonluk Rusya macerasının ardından yeniden ait olduğu yere döndü. Dinamo Kursk takımında geçirdiği bir sezonun ardından Galatasaray ile yeniden 3 yıllığına sözleşme imzalayan tecrübeli oyun kurucu, Galatasaray'ın evi olduğunu ve burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. 3 yıllık sözleşme imzalanan tecrübeli oyun kurucu imza töreninin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Ben gerçekten çok mutluyum. Çok şükür kısa süreli bir ayrılık yaşadık. Başta başkanımız Dursun Özbek, yönetim kurulu üyemiz Can Topsakal ve diğer yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Umarım kaldığımız yerden, başarılarla dolu bir sezon geçiririz.  
Kaptanlık konusunda kararı verecek olan büyüklerimiz. Bana sorulursa Nevriye gibi bir kaptanın takımında elimden gelenin en iyisini yaparım. Bundan sonraki hedeflerimiz de tıpkı kazandığımız başarılar gibi çok büyük.
Biz de FCN Blog ekibi olarak Işıl Alben'e yuvaya hoşgeldin diyor, sarı-kırmızılı forma altında nice başarılar diliyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0