Liberman Agamez resmen Galatasaray'da!

Geçtiğimiz sezon kadro yapısına göre oldukça verimli oyun oynayan; takım oyununu benimsemiş ve hırsla mücadele eden Erkek Voleybol A Takımı'nın kadrosuna oldukça kaliteli bir isim eklendi; Liberman Agamez. Türkiye'de Arkasspor formasıyla mücadele ettiği 3 sezonda lige damga vuran isimlerden olan Agamez 30 yaşında ve 2.07 metre boyunda. Takımımıza oldukça kaliteli bir parça eklendiğini söylemek yanıltıcı olmaz ki şüphesiz Agamez mevkiinin en etkili isimlerinden biri. Bu transferden sonra özellikle Avrupa'da hedeflenilen nokta için daha iyimser konuşabiliriz artık. Bakalım Liberman Agamez transferi hakkında neler söylemiş.

"Kulübün bir parçası olduğum için çok mutluyum. Şükrü ve Sinan Bey’e bu transferde bana sağladıkları kolaylık için teşekkür ederim. Taraftarlara hak ettikleri mutluluğu vermeyi çok istiyorum, bu yüzden her maça kazanmak için çıkacağız. Galatasaray camiasını sadece voleybol maçlarından değil izlediğim basketbol ve futbol maçlarından da biliyorum. Taraftarımız gerçekten inanılmaz. Bizim için en iyi olanı yapmaya çalışacağım."

Kulübün yeni sportif direktörü Şükrü Yengil ise; "Bu transferin bizim için 2 çok önemli noktası var. Birincisi Agamez geldiği için çok mutluyuz. İmza töreni de Paidar Demir’in ölüm yıl dönümüne denk geldi. Agamez dünyadaki kendi mevkiisinde oynayan başarılı 5-6 oyuncudan bir tanesi. Çok genç bir kadromuz vardı. Agamez gibi bir dünya yıldızının deneyimleriyle bize çok şey katacağını umuyorum. Hedeflerimiz her zaman büyüktü bu sene de aynı hisleri taşıyoruz. Bu transferlerin devamı da gelecek, Galatasaray’ı hak ettiği yerde göreceksiniz. Ben de bu göreve yeni geldim. İdari Direktör olarak görev yapacağım. Herkese çok teşekkür ederiz." açıklamalarında bulundu.

Son olarak menajer Sinan Cem Tanık; "Agamez özellikle Avrupa için fark yarabilecek, takımımıza çok şey katabilecek bir oyuncu. Ciddi bir takım oyunu oynuyorduk, takımı bir yere taşıyacak isme sahip değildik. Agamez savaşçı kişiliğe sahip, karakteri ve fiziksel kapasitesi açısından bize istediğimizi verebilecek bir oyuncu. Özellikle Avrupa Kupası’nda bize çok şey katacaktır." açıklamasını yaptı.

Hayırlı olsun diyelim, takıma çok büyük enerji katacağı aşikar. Daha resmileşen ilk transfer. Koçun değiştiği, ayrıca takıma Can Ayvazoğlu'nun katıldığı söyleniyor ama resmileşmeden garanti gözüyle bakmayalım.

Bu arada efsanevi oyuncumuz Paidar Demir'in aramızdan ayrılışının 9. yılı, kendisini saygı ile anıyoruz..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0