2015-1016 | Başlıyoruz..

Türkiye'nin 4 yıldızlı ilk ve tek takımı Galatasaray, yeni sezon öncesi en ciddi hazırlık maçına İtalyan devi Inter karşısında çıkıyor. Avusturya'da gerçekleştirdiği hazırlık kampı çalışmaları kapsamında daha önce Celta Vigo, Udinese ve Nice gibi takımlarla gücünü test eden takımımız 2 Ağustos Pazar akşamı taraftarının karşısına çıkmış olacak. Şampiyonluk kutlamalarının ardından Ali Sami Yen Arena'da ilk kez taraftarıyla buluşacak olan Galatasaray'da yeni transfer Lionel Carole, Lukas Podolski, Jose Rodriguez, Bilal Kısa ve Jem Paul Karacan'ın bu karşılaşmada forma giymesi ve taraftara "Merhaba" demeleri bekleniyor.

Geçen sezon Cesare Prandelli'nin ardından takımın başına geçen Hamza Hamzaoğlu bu karşılaşmada da geçen sezon olduğu gibi 4-2-3-1 sistemi ile sahaya çıkmayabilir. Bunda Felipe Melo'nun takımdan ayrılmak istemesinin de payı var.Şimdiye kadar oynanan hazırlık maçları kimin kalacağını,kimin gideceğini belirleyecekti. Bu maç ise Galatasaray'ın gelecek sezonki sistemini az-çok belli edecektir.

Rakip Galatasaray'n eski hocası Roberto Mancini'nin takımı... Kondogbia gibi, Miranda gibi önemli isimleri kadrosuna katan italyan ekibi Serie A'da bu sezon kuşkusuz zirveyi hedefliyor. ›ki takım içinde gelecek sezonun bir aynası gibi olacak bu maçta oyuncular resmi bir maç ciddiyetinde sahada yer alacaktır. Taktik ve teknik analizler ise bu maçtan sonra daha sağlıklı yapılabilir.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0