Lukas Podolski: Güzel ve özel..

Yaz transfer döneminin en önemli transferi olarak gösterilen Lukas Podolski, sarı-kırmızılı forma altında ilk resmi maçına dün akşam Bursaspor karşısında çıktı. Karşılaşmaya onbirde başlayan ve 87 dakika sahada kalan Alman oyuncu, hazırlık maçlarında gösterdiği etkili performansı Bursaspor karşısında da gösterdi. Karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Podolski, ilk resmi maçında kupa kazanmanın önemli olduğunu dile getirirken geçtiğimiz sezon yaşadığı sıkıntılardan nedeniyle performansının %100 olmadığını ancak maç temposunu kazanmaya başladığını dile getirdi. Alman yıldız Lukas Podolski'nin şampiyonluk sonrası açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Benim ilk resmi maçımdı. Önümüzde uzun bir yol var. Kupa kazanmak benim için önemliydi. Sahamızda oynayacağımız ilk maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Çok mutluyum. Yüzde 100 hazır değiliz. Milli takımda oynayan çok oyuncumuz var. Tam hazır olduğumu söyleyemem. Benim için geçen sezon çok zor geçti. Yeterince çok maç yapmadım, benim maça maça maça ihtiyacım var. Oynadıkça maç tempom iyi bir hale gelecek. 
Zorlu bir takıma karşı oynadık. Yeni hedef ilk lig maçı. Bu maçı 1-0 kazandık, 90 dakika sonra kazandık ve önemli olan da bu. Havaalanında 5 bin kişi vardı ve bize inanılmaz destek verdiler. Taraftarın desteği benim için sürpriz olmuştu. Bu maçta da taraftarlar statta bize tam destek verdiler. Bu bizim için önemli bir güç oluyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0