Galatasaray Basketbol takımları hazırlıklara başladı..

Yeni sezon hazırlıklarına son sürat devam eden Galatasaray basketbol takımları, hazırlık maçlarına başladı. Bugün Edirne Belediyesi ile seyirciye kapalı bir hazırlık maçı oynayan kadın takımımız mücadeleden 71-52 galip ayrıldı. Maçta yabancı oyuncularından yoksun mücadelen eden ekibimizde Bahar Çağlar 20 sayı-6 ribaund-5 asist ile ön plana çıkarken, genç oyuncularımızdan Ayşegül Günay 14 sayı-2 ribaund-5 asist; Cansu Köksal ise 13 sayı-3 ribaund-4 asist ile Bahar’a destek verdi.

Galatasaray Erkek Basketbol takımı ise bugün saat 18.00’da son lig şampiyonu Pınar Karşıyaka ile seyircisiz bir maç gerçekleştirecek. Maçta hafif sakatlığı bulunan Caleb Green ve Eurobasket’ten yeni dönen Ergin Ataman, Yakup Sekizkök, Sinan Güler, Göksenin Köksal’ın yanı sıra hala Çek Cumhuriyeti ile turnuvada olan Blake Schilb dışında eksiğimiz bulunmuyor. Maçı tbftv.org adresinden canlı olarak takip edebilirsiniz. Bu maçtan sonra hafta içi İtalya’ya gidip orada özel bir turnuvaya katılacak olan ekibimiz burada Olympiacos ile karşılaştıktan sonra, alınan sonuçlara göre Sassari veya Limogoes takımlarından biri ile karşılacak. Turnuva sonrası Sassari ile bir hazırlık maçı daha yapacak olan Galatasaray bu maçın ardından yurda dönecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0