Hamza Hamzaoğlu: Mücadele etmek bizim ruhumuzda var..

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, son dönemde kendisi hakkında basında çıkan dedikodulara yönelik bir basın toplantısı düzenlendi. Başkan yardımcısı Nasuhi Sezgin ile birlikte resmi kanaldan açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, yönetimin kendisinden rapor istemesinin rutin bir uygulama olmasına rağmen basında çok abartıldığını dile getirirken taraftarlardan kendilerine bu dönemde destek olmalarını belirtirken, sezon sonunda gülen taraf olacaklarına inandığını belirtti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Tabii anlam veremiyoruz. Bugün birçok basın kuruluşunda çıkan haberleri. Kulübün rutin olan bir şeyi. Gereksiz yere çok fazla büyütüldü. Şimdi bizim yönetim kurulu ile beraber sezon başından beri tasarladığımız bir şey vardı. Her maçtan sonra veya 15 günde bir rapor oluşturarak yönetime gidişat hakkında bilgi vermelim diye bir sistem oturtmak için konuşuyorduk zaten. Bunlar da zaten bugüne kadar verdiğimiz bir rapordu bu. Yönetim kurulumuz da dün böyle bir talepte bulundu. Ben de önümüzde Başakşehir maçı olduğundan geniş kapsamlı bir raporu önümüzdeki hafta verebilirim diye kendilerine söyledim. Ama maalesef bugün çok farklı yollara çekildi, çok farklı sebeplere dayandırıldı.

Bunlara hem üzülüyorum hem seviniyorum. Üzülüyorum, bizi gereksiz yere böyle polemiklerin içerisine çekiyorlar. Seviniyorum, demek ki bizim gücümüzün farkında herkes. Bu sene de neler yapabileceğimizi bizden daha da iyi biliyorlar. Bizim yolumuzu kesmek, önümüzü tıkamak için bu tür şeylere başvuruyorlar. Bu da aslında bizim gücümüzü gösteriyor buna da seviniyorum bir anlamda. Biz bunların olmasını bekliyorduk, insanların da mutlu olmasını beklemiyorduk birçok kesimin. Ama biz yolumuzu emin adımlarla gideceğiz. Geçen sezon olduğu gibi ipi göğüsleyen hedefe varan, yine camia olarak bu sevince ulaşan bizler olacağız.

Camiamız rahat olsun. Biz ne yaptığımızın farkındayız. Tabii ki geçiş sürecindeyiz. Birçok değişim yaşıyor şu an kulübümüz. Onların isteklerinin de farkındayız. Bu beklentiler cevap verebilmek adına bu yolu izlemeliyiz bu sene. Tek isteğim bizi bu yolda yalnız bırakmasınlar. Çünkü oyuncularımızı özellikle onların desteğe çok ihtiyacı var. Biz eğer bir yere geleceksek, başarıları yaşayacaksak, ancak ve ancak beraber olarak bunları yaşayabiliriz. 

Kimsenin endişesi olmasın. Burada çalışan herkes Galatasaray'ın menfaati için, Galatasaray'ın daha iyi bir yerlere gelmesi için mücadele ediyor. Ter döküyor, emek harcıyor. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kötü bir durumda hiç merak etmesinler. Biz Galatasaraylıyız, Galatasaraylılar'ın yapması gerekeni yaparız her zaman. Ama mücadeleden de kaçmamak bizim ruhumuzda, yapımızda var. Bu mücadeleyi de sonuna kadar sürdüreceğimizden emin olsunlar.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0