TBVL | Üçüncü maçta üçüncü galibiyet..

Galatasaray Bayan Voleybol takımı Bayanlar Ligi'nin üçüncü maçında evinde Salihli Belediyesi'ni ağırladı. Ataman Güneyligil yönetiminde sezona iki maçında iki galibiyet ile başlayan takımımız üçüncü maçında da kazanmasını bildi. Rakibi karşısında 3-0 gibi net bir skorla galip gelen takımımız böylelikle puanını 7'ye yükseltti. Takım olarak 5 ace ve 11 blok ile oynadığımız maçta yüzde 47'lik mükemmel servis karşılama oranımız yine dikkat çekiyor. Aslı Kalaç ve Ezgi Aslan maçın 15 sayı ile en skorer isimleri, ayrıca Cursty Jackson da 11 sayı ile oynadı.

Ligin yeni ekiplerinden Salihli Belediyesi'ni ağırlayan takımımız ilk sete iyi başladı. 8-2'lik ilk teknik mola sonrası oyunda etkisini koruyan takımımız ikinci teknik molayı 16-11 önde geçti. Farkı gittikçe açan takımımız seti 25-16 kazanarak 1-0 öne geçti.

İkinci sete rakibimiz iyi başlasa da teknik molaya girmeden üstünlüğü ele geçirdik ve 8-7'lik teknik mola sonucunun ardından farkı az daha açtık ve ikinci teknik molayı 16-12 önde geçtik. Setin sonuna doğru fark açıldı fakat Salihli toparlanarak skoru dengelemeye çalıştı fakat takımımız buna izin vermeyerek seti 25-21 kazandı.

Es geçmeden bir bilgi verelim, sakatlığını atlatan Amerikalı orta oyuncu Cursty Jackson bu maçta süre aldı. Son sette Centoni yerine Mislina ile başlayan takımımız ilk teknik molaya 8-5 önde girdi. Farkı ilerleten takımımız 16-11 ile ikinci teknik molayı üstün geçen taraf oldu. Bir ara rakibimiz farkı kapatmaya çalışsa da setin sonunu iyi oynayan takımımız seti 25-20, maçı da 3-0 kazanmasını bildi.

Takımımızın bir sonraki maçı 2 Kasım saat 17:00'de Sarıyer Belediyesi deplasmanında. Takımımız bu maçtan da galibiyetle ayrılarak 4'te 4 yapmayı hedefliyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0