TEVL | Aslanlar parkeye çıkıyor!

Geçtiğimiz sezonu takım kapasitesine göre gayet iyi bir yerde, final dörtlüsünün içinde bitiren Galatasaray Erkek Voleybol Takımı final etabında galibiyet alamayarak ligi dördüncü tamamlamıştı. Sezon sonu Flavio Gulinelli ile yollarını ayrıan Galatasaray, boşalan koltuğa Nedim Özbey'i getirmişti. Geçtiğimiz hafta sonu başlayan ligde Galatasaray ilk maçını henüz oynamadı. İlk maçımız öncesi bu uzun maratonda Galatasaray'ı bir ele alalım.

Galatasaray, güzel bir yapılanma ile Flavio Gulinelli yönetiminde iyi sonuçlar almıştı fakat Avrupa'da biraz beklenenin altında kalmştı. Sezon sonu yolları ayıran takımımız koltuğa deneyimli antrenör Nedim Özbey'i oturttu. Geçen sezondan yabancılar Samuel, Filip ve Kamil ile yolları ayıran takımımız ses getiren bir transfer yaptı ve dünyaca ünlü Liberman Agamez'i takımımıza kazandırdı.

Bununla beraber, Igor Yudin, Eemi Tervaportti, Milan Katic, Can Ayvazoğlu ve Emin Gök'ü kadroya katan takımımızda Selçuk Keskin ve liberomuz Mehmet de takımdan ayrılan bir diğer isimler.

Sezon öncesi daha geçtiğimiz hafta Polonya'da bir hazırlık turnuvasına katılan takımımız bir galibiyet ve bir mağlubiyet ile ayrıldığı turnuvada ikinci oldu.

Takımımız bu uzun maratonda ilk maçını 28 Ekim Çarşamba günü saat 17:30'da Ankara deplasmanında Maliye Milli Piyango ile oynayacak. Takımımıza başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0