Teşekkürler Yağızer Uluğ..

3.5 sezondur Galatasaray erkek basketbol takımında yardımcı antrenör olarak görev yapan Yağızer Uluğ, üç haftası geride kalan 2015 - 16 sezonunda Beşiktaş erkek basketbol takımında başantrenör olarak görev yapacak. Geride kalan üç buçuk sezonun ardından Yenilmez Armada tarihine bir lig şampiyonluğu ve lig ikinciliği, Türkiye Kupası'nda ikincili ve Euroleague'de çeyrek final başarılarını yazdıran teknik heyetin en önemli parçası olmayı başaran Uluğ, geçtiğimiz sezon takımın bir numarası olduğunda da başarılı bir görüntü sergilemişti. Altı oyuncu ile oynadığımız ve tarih yazdığımız Fenerbahçe Ülker karşılaşmasında takımı yöneten 43 yaşındaki deneyimli basketbol adamı, başantrenör Ergin Ataman'ın yokluğunda gerek ligde gerekse Euroleague ve Eurocup'ta takımın başında yer almıştı.

Gösterdiği başarılı performansın yanı sıra karakteriyle de taraftarın takdirini kazanan Yağızer Uluğ'a takımımıza kattığı tüm değerler için teşekkür ederken, kariyerinde başarılar diliyoruz. Yardımcı antrenör olarak son derece başarılı bir isim olan Yağızer Uluğ için artık birinci adam olma zamanı gelmişti. Türk basketbolu yeni bir antrenör kazanacak. Yolun açık olsun hocam.. Bizimle oynayacağın maçlar dışında tüm maçlarında bol şans.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0