Hamza Hamzaoğlu: Oynamamız gerektiği gibi..

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Benfica karşısında sahadan 2-1 mağlubiyetle ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında teknik direktör Hamza Hamzaoğlu basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takım halinde böyle bir skoru haketmediklerini dile getiren Hamzaoğlu, yolun sonuna kadar mücadele edeceklerini dile getirdi. Yenilen iki golün takımın performansına yakışmadığını belirten Hamzaoğlu, son dakikada kaçan pozisyona da değindi. Benfica karşılaşması sonrasında Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Oyunun geneline bakarsak, mücadele ettik. Rakibi belli bir dönemde domine ettik. Burada oynamamız gerektiği gibi oynadık. Yasin'in pozisyonu oldukça net, vursa gol olacak ancak oyuncu bazen farklı düşünebiliyor. Önümüzde 2 maç var, ikisinide kazanmak istiyoruz. Kazanmak için oynayacağız. Kazanabildiğimiz kadar puanları kazanıp, sonrasında hesap - kitap yapacağız. Yolun sonuna kadar devam edeceğiz. 2 maç sonunda Şampiyonlar Ligi'nde mi, yoksa Avrupa Ligi'nde miyiz, birlikte göreceğiz. 

(Yenilen goller için..)
Galatasaray seviyesindeki bir takımın duran toptan 2 gol yemesi hoş değil ama rakip takım boş oyunculara sahip değil. Duran toplarda etkili olduklarını biliyorduk. Havadan olsa anlarım ama düşen topu kovalamak, uzaklaştırmak gerekir. Dikkatli olmamız lazım. Söyleyecek çok fazla birşey yok. Mücadele ettik. Duran toptan yediğimiz 2 gol var. Direkt vursalar neyse, topu takip etmedik.

(Oyuncu değişiklikleri için..)
Skor önemliydi. Beraberlikten sonra Yasin'i oyuna almayı düşünüyordum ancak 2.golü zamansız yedik. Planlarımızı aksattı. Berabere durumdayken Yasin'i ve diğer hücum hamlelerini yapabilseydik, oyunu çevirme şansımız olabilirdi. Ancak golü zamansız yedik.

(Burak ve Selçuk için..)
Maç gergin bir atmosferde geçti. Zaman zaman bu tür kartlar olabiliyor. Bazen oyuncular anlamsız kart görebiliyor. Anormal değil.

(Burak ve Umut tercihi için..)
Burak ve Umut farklı oyuncular. Rakibin baskılı oynayacağını düşünerek Burak ile başladık. O baskıdan yararlanabiliriz diye.. Umut oyunda olduğu dönemde rakip ceza sahası içerisinde daha etkili olduk. Umut'un baskısı Burak'ta yok, Burak'ın bitiriciliği Umut'ta yok. Her oyuncumuzun bazı noktalarda aynı verimi vermesi için uğraşıyoruz. Onlardan olabildiğince maksimum verimi almak istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0