Eurocup | Antrenman havasında maç..

Eurocup 9. hafta maçında evinde Rus temsilcisi Krasny Oktabyr'i konuk eden Galatasaray Odeabank, adeta antrenman maçı havasında geçen mücadelede rakibini 103-76 mağlup etmeyi başardı. As oyuncuların az süre aldığı karşılaşmada tüm oyuncularımız sayı katkısında bulunurken, genç yıldız adayımız Ege Arar başarılı performansıyla göz doldurdu. Rakipte ise kulüp başkanı Dmitry Gresimenko 33 dakika sahada kalarak basketbol sahalarında görülmesi zor işlerden birine imza attı.

Maça Errick McCollum, Blake Schilb, Göksenin Köksal, Caleb Green ve Stephane Lasme beşi ile başlayan temsilcimiz ilk dakikalarda pota altında Dmitry Sokolov'u savunmakta zorlandı. Oyunun ilerleyen kısmında sahaya ağırlığını koyan temsilcimiz ilk çeyreği 28-18 önde tamamladı. İkinci çeyrekte savunma konsantrasyonu düşük olan temsilcimiz rakibine fazla sayı imkanı verse de ilk yarıyı rahat bir oyunla 52-41 önde tamamladı. İkinci yarıya savunmada baskılı başlayan ve rakibine karşı üstünlüğünü tamamen kabul ettiren temsilcimiz bir ara farkı 20 sayılara kadar çıkarttığı 3. çeyreği 85-63 önde tamamladı. Son periyotta ise tamamen genç oyuncularına şans tanıyan temsilcimiz son periyotun büyük bir kısmını 5 Türk oyuncuyla oynadı. Bu periyotta farkı 30 sayılara kadar çıkartan Yenilmez Armada karşılaşmadan 103-76 galip ayrıldı.

Errick McCollum 17 dakikada 16 sayı-6 ribaund-6 asist ile etkili olurken, Blake Schilb 12 sayı, Stephane Lasme 14 sayı, Caleb Green 12 sayı, Göksenin Köksal 14 sayı, Joey Dorsey 10 sayı ile çift haneli skor üreten oyuncularımız oldu.  Ege Arar 8 sayı-6 ribaund ile göz doldururken Vladimir Micov 5 sayı, Şafak Edge 7 sayı, İzzet Türkyılmaz 4 sayı, Doğukan Şanlı ise 1 sayıyla oynadı. Krasny Oktabyr'de kulüp başkanı Dmitry Gresimenko ise 33 dakika sahada kaldığı karşılaşmada 2 sayı, 4 ribaund ile oynadı.

Bu karşılaşmayla grup liderliği adına önemli bir adım atan temsilcimiz haftaya oynayacağı Nizhny Novgorod maçında alacağı galibiyet ile grubunu lider tamamlayacak. Eğer Nizhny maçında mağlup olursak, Neptunas'ın AEK karşısında galip gelmesi durumunda grubu ikinci olarak tamamlıyoruz. Neptunas'ın AEK karşısında mağlup olması durumunda ise her sonuçta Yenilmez Armada grubunu lider olarak tamamlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0