TBVL | Hep oyunlar, senaryolar..

Hafta içinde CEV Cup'ta ikinci tur ilk maçında mücadele ettiği Gent'i rahat bir skorla geçen Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, ligin 11.hafta maçında Fenerbahçe ile karşılaştı. Zaten daha önce Galatasaray aleyhine yanlış kararları ile mimlenen Bülent Bozkurt'un taraflı yönetimi, üçüncü sette bardağın taşmasına sebep oldu. Normal bir havada seyreden mücadeleye oldukça bariz bir hata ile damga vuran Bozkurt, taraftarı gerdikçe gerdi ve maça noktasını koydu. İlk iki seti kazanan rakip takım, üçüncü sette 7-8 önde iken Bülent Bozkurt üçüncü uyarı ile içeriye girdi; taraftarın salondan boşaltılması ile maç kaldığı yerden devam etti. Maç Fenerbahçe'nin 0-3'lük galibiyeti ile sonuçlandı. Bu olayla ilgili Voleybol Şubesi'nden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce'nin açıklamaları'na göz atalım.

SADECE RAKİBİ YENMEK YETMİYOR
Bu takım herkesi çok iyi oyunlarla yendi. Çok iyi takım olduklarını gösterdiler. Her zaman savaştılar. Bugün de çok iyi savaştılar. İlk iki sette görüyorsunuz ne kadar yakın olduklarını skorların. Ama sadece rakip takımla da değil. Saha dışı başka koşullarla başka nedenlerle de baş etmek zorundalar.

BU İŞ BÜTÇE DEĞİL YÜREK İŞİ
Ben Galatasaray camiasına tek bir şey söylemek istiyorum. Bu hakemi akıllarının köşesine not etsinler. Bu ismi soy ismi hafızalarına kazısınlar. İnegöl'de erkek takımımıza 4 kırmızı kart verdi. Burada da merkez hakem komitesi başkanına söyledim. Ben tarafsız maç yönetilmesini istiyorum. Karşımıza kim çıkarsa çıksın yeneceğimizi biliyorum. Bu iş bütçe işi değil yürek işi. Sahada savaşan 14 tane Aslanlar gibi yürek var. Galatasaray'ın hakkını hiçbir zaman hiçbir yerde yedirtmem.

HAKEMLER AKILLARINI BAŞLARINA ALSINLAR
Voleybol hakemleri akıllarını başlarına alacak. Aynı hakem İnegöl maçında Galatasaray'a küfürler ediliyor. Protokol tribünü karışıyor. Maçtan sonra oyuncularımız tartaklanıyor. Ne raporlarında var ne anons var. Bugün tamam kabul ediyorum bizim hatalarımızı bazı anonslar doğru. Madem bu kadar işine özen gösteriyorsun orada da işine özen göstereceksin. Yani Burhan Felek'te ayrı İnegöl'de ayrı Ankara'da ayrı böyle bir şey olmaz.

OLAYLARIN ÇIKMASINA DESTEK OLANLAR VAR
Müsabaka da olay çıkması için belli kesimlerin yaptığı tahriklere de değinen Ali Yüce sözlerine şu şekilde son verdi: Bu salonun kompleksinde bir hotel var. Hotel müşterilerinden biri olduğu söylenen bir şahısın başlattığı olaylar var. Biz deplasmandayken böyle şeyler yapmıyoruz. Bize bu tarz organizasyonların haberi geldiği zaman engel oluyoruz. Engel olunmadığı zaman böyle olayların gerçekleşmesi kaçınılmazdır. Bu tarz olayların yaşanmasından hoşlananlar var. Bu tarz olayları engellemek yerine çıkmasına yardımcı olmaya devam etsinler. Böyle olaylara yol versinler bakalım Türk sporu nereye gidecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0