TEVL | Galatasaray HDI Sigorta bir açıldı, pir açıldı..

Nedim Özbey yönetimide sezona istediği gibi başlayamayıp, ritmini biraz geç bulan takımımız, Şahinbey Belediyesi deplasmanına konuk oldu. Antep deplasmanından 1-3'lük skor ile galip ayrılan takımımız böylece hem 3 puanı hanesine yazdırmış oldu hem de üst üste 4. galibiyetini alarak serisini geliştirdi. 15 blok, 3 ace sayısı ile oynayan takımımızda Agamez her zamanki gibi 29 sayısı ile maçın en skorer ismi oldu. Orta oyuncumuz Emin Gök 12 sayı 5 blok ile etkileyici bir performans ortaya koydu. Bu sonuçla 15 puana ulaşan takımımız, lider Halkbank'ın 5; ikinci İnegöl Belediyesi'nin 2 puan gerisinde 5. sırada yer alıyor.

Şahinbey'in önde başladığı sette ilk teknik molaya 8-5 geride girsek de sonradan eşitliği yakalamayı başardık. Karşılıklı sayılarla geçen ikinci bölümde teknik molaya 15-16 önde girmeyi başardık. Teknik moladan sonra etkili bir oyun ortaya koyan takımımız seti 18-25 kazandı.

İkinci sette pek iyi başlangıç yapamayan sarı kırmızılı voleybolcular teknik molaya 8-4 geride girmek zorunda kaldı. Teknik moladan sonra bir sayı daha kaybeden takımımızda Nedim Özbey mola kullandı. Moladan sonra açılan takımımız oldukça iyi bir ikinci bölüm oynayarak ikinci teknik molaya 13-16 önde girdi. Fakat bu noktadan sonra sayılar kaybeden takımımız farkın erimesine engel olamadı. Önce eşitliği yakalayan ev sahibi ekip seti 25-23 kazanarak maça eşitlik getirdi.

Üçüncü sette rahat bir oyun sergileyen takımımız önce ilk teknik molaya 4-8 önde girdi. Daha sonra farkı iyice açtı. 11-16 önde girdiğimiz ikinci teknik moladan sonra farkı 6 sayıya kadar çıkardık. Seti de bu farkı koruyarak 19-25 önde bitirdik.

Dördüncü sette kıyasıya bir mücadele ortaya kondu. İlk teknik molaya 8-7 önde giren ev sahibi ekip, takımımızın iyi oyununa karşı koyamadı ve Galatasaray HDI Sigorta ikinci teknik molaya 13-16 önde girdi. Karşılıklı sayılarla geçen son bölümde takımımız avantajını korudu ve seti 22-25, maçı da 1-3 kazanarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Galatasaray HDI Sigorta TEVL 10. Hafta maçında 19 Aralık Cumartesi günü saat 14:00'te lider Halkbank'ı ağırlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0