TKBL | Edirne'den galibiyetle dönüyoruz..

Sarayın Sultanları, lisans tartışmalarıyla geçen haftanın ardından KBSL'nin 7. haftasında Edirnespor deplasmanından 69-64'lük galibiyetle döndü. Rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan takımımızda Jewell Loyd 19 sayı - 9 ribaund ile galibiyette başrol oynarken; Işıl Alben 15 sayı - 6 ribaund, Nevriye Yılmaz 12 sayı - 5 ribaund, Jelena Dubljevic ise 10 sayı - 6 ribaund ile öne çıktı.

Bahar ve Jelena'nın basketleriyle başladık. Jewell Loyd'un jump-shot'larıyla durumu 8-4'e getirdik. Karşı tarafta Malashenko pota altından etkili olurken, Jovanovic'te destek verdi. Işıl'ın üçlüğü ve Jewell Loyd'un şut isabetiyle Malashenko'nun sürüklediği Edirne karşısında çeyreği 16-14 önde kapadık.

İkinci çeyrekte Jewell Loyd'un imzası ve Işıl'ın üçlüğüyle fark 7'ye çıktı. Jelena'nın da devreye girmesiyle farkı çift hanelere (16-27) çıkardık. Bu çeyrekte karşı taraf hücumda bocalarken, Edirnespor'un baş antrenörü Hakan Acer teknik faul aldı. Işıl'ın hücumdaki kontrolü eline almasıyla farkı çift haneli skorlarda koruduk. Nevriye'nin üçlüğü ve Jewell Loyd'un faul atışlarıyla durumu 28-39'a getirdik fakat Latta'nın son hücumdaki turnikesiyle çeyreği 39-30 önde bitirdik.

3. çeyreğe Jelena ve Bahar'ın basketleriyle başladık. Karşı taraf Nevena Jovanovic ile canlanmaya çalışırken, Jewell Loyd sazı tekrar eline aldı ve ard arda atışlarla durumu 38-51'e getirdi. Nuria'nin 2 üçlüğüyle farkı 20 sayıya çıkardık. Çeyreği de 40-58 rahat bir şekilde bitirdik.

Son çeyreğe da kontrollü ve rölanti başladık fakat Latta'nın üst üste üçlükleriyle Edirnespor maça döndü. 2. bir oyuncu Nevena'dan da skora destek gelince fark 8'e (56-64) düştü. Hücumda top kayıplarıyla kontrolü Edirne'ye verdik ve Melis Talay'ın üçlüğüyle durum 59-64'e geldi. Nevriye ile Edirnespor'un 13-0'lık serisini durdurduk. Bitime 2 dakika kala Latta'dan bir üçlük + bir turnike geldi ve durum 64-66'ya geldi. Loyd'un serinkanlı üçlüğüyle tekrar farkı 2 baskete çıkardık. Edirne son hücumlarda top kaybı yaşayıp değerlendiremeyince maçı zor da olsa 69-64 kazandık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0