CEV CUP | Galatasaray çeyrek finalde!

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı, sezona iyi bir derece hedefleyerek başladığı Avrupa'da yoluna tam gaz devam ediyor! Takımımız Volley Koniz ile oynadığı maçtan 1-3'lük galibiyet alarak challenge etabına yükseldi. Takımımız hatırlayacağınız üzere oynanan ilk maçtan 3-0'lık galibiyet ile ayrılmıştı. Takımımız karşılaşmada 14 blok ile oynarken 8 de ace sayısı buldu. İki liberomuz hariç her oyuncunun en az 5 sayı ürettiği karşılaşmada 10 sayı üreten Ezgi takımımızın en skorer ismi oldu. Challenge etabında CEV Cup'ta son 4'e kalan takımlar ile Şampiyonlar Ligi'nden gelen 4 takım eşleşiyor. Bizim rakibimiz ise Polonya ekibi Impel Wroclaw oldu.

Evsahibi maça hızlı başladı ve ilk teknik molaya 8-6 önde girdi. Teknik mola sonrası oyun kontrolünü yavaş yavaş alan takımımız ikinci teknik molaya 14-16 önde girdi. Galatasaray seti de 21-25 önde bitirdi.

İkinci sete çok rahat başlayan takımımız 3-8 önde girdiği ilk teknik moladan sonra oyunu tamamen kontrol altına aldı ve ikinci teknik molaya kadar rakibine sadece 1 sayı şansı tanıdı. Seti 14-25 kazanan takımımız böylece maçı bitirmeden Challenge etabına katılmaya hak kazanmış oldu.

Elbette ki prosedür gereği devam edilen maçta Ataman Hoca genç oyuncularına şans verdi. 24-26 kaybedilen üçüncü setten sonra aynı altılı dördüncü seti 17-25 kazanarak maçı da 1-3 galip bitirdi.

Takımımızı kutluyor, Impel Wroclaw karşısında başarılar diliyoruz. Wroclaw maçlarının tarihlerinin ilerleyen günlerde duyrulacağını belirtmekte fayda var.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0