Eurocup | Rahat galibiyet..

Eurocup Son 32 turu 3. hafta maçında evinde Macaristan temsilcisi Szolnoki Olaj'ı konuk eden Galatasaray Odeabank, baştan sona önde götürdüğü karşılaşmayı 87-59 gibi farklı bir skorla mağlup ederek 3. maçında 2. galibiyetini aldı ve liderliğini sürdürdü. Sakatlıkları sebebiyle Caleb Green, Errick McCollum ve Joey Dorsey bu müsabakada süre almazken, yeni transferimiz Chuck Davis ise karşılaşmayı tribünden seyretti.

Karşılaşmaya Sinan Güler, Blake Schilb, Göksenin Köksal, Vladimir Micov ve Stephane Lasme beşi ile başlayan temsilcimiz maçın ilk dakikalarında Sinan Güler ile etkili oldu. Savunmada sert oynayan ve hücumda bulduğu fırsatları değerlendiren Yenilmez Armada, daha ilk çeyrekten farkı 20 sayılara çıkarttı ve periyotu 34-14 önde tamamladı. Bu çeyrekte Amerikalı yıldızımız Blake Schilb şut kaçırmadan 13 sayı-2 asist ile oynadı. İkinci çeyrekte rotasyona giden ve ilk beş oyuncularını dinlendiren takımımız zaman zaman hücumda tıkansa da rakibine geri dönüş şansı için ümit vermedi ve ilk yarıyı 48-34 önde tamamladı. Üçüncü çeyreğe de maça başladığı gibi etkili başlayan temsilcimizde bu kez sahneye çıkan isim Stephane Lasme oldu. Hücumda bulduğu sayıların yanında savunmada da oldukça etkili olan Gabonlu yıldızımız farkı açmamızı sağladı ve üçüncü çeyreği 70-48 önde kapattık. Son çeyrekte tempoyu düşüren ve rotasyona giden Galatasaray Odeabank antrenman maçı havasında oynadığı son çeyrekte de farkı açtı ve maçtan 87-59 galip ayrıldı. 

Karşılaşmada Blake Schilb 24 sayı-3 ribaund-6 asist ile oynarken, Stephane Lasme 20 sayı-12 ribaund-4 asist ile oynadı ve topladığı 35 verimlilik puanı ile haftanın en değerli oyuncusu seçildi. Şut ritmini yakalayamayan Vladimir Micov 10 sayı-6 ribaund-4 asist ile standartlarının altında kalırken, kaptan Sinan Güler 17 sayı-6 ribaund-4 asist ile çok yönlü oyununu sürdürdü. Karşılaşmada ayrıca Göksenin Köksal 7 sayı- Şafak Edge 3 sayı, Ege Arar 4 sayı,  İzzet Türkyılmaz ise 2 sayı ile oynadı. Karşılaşmada uzun süreli sakatlığını atlatan Dusan Cantekin'de 5 dakika süre bulurken herhangi bir istatistik kaydedemedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0