TEVL | Kötü gidiş devam ediyor..

TEVL'nin ilk devresini 15 puan ile 9. sırada bitiren Galatasaray HDI Sigorta, kötü gidişatına bir türlü son veremiyor. 12. hafta maçında Maliye Milli Piyango ile karşılaşan ve sahadan 0-3 mağlup ayrılan Galatasaray HDI Sigorta hatırlayacağımız üzere lige kötü başlamış, bir ara toparlanma sinyalleri vermiş, ondan sonra yine üst üste mağlubiyetler alıp üst sıralara tırmanabilecekken 9.luk ile yetinmişti.

Sezonun ikinci yarısı başladı ve içeride Maliye Milli Piyango'yu ağırlayan takımımız sahadan 0-3 mağlup ayrıldı. Çoğunlukla Maliye Milli Piyango'nun lider götürdüğü setlerde bariz bir üstünlüğü olmayan takımımız daha iyi servis karşıladığı maçta hücum opsiyonlarını yeterince iyi kullanamayınca mağlubiyet kaçınılmaz oldu. Sezona yeni antrenör ve Agamez, Yudin, Katic, Eemi gibi transferler ile başlayan takımımız beklediği verimi alamayınca Yudin ile yolları ayırdı, Eemi ise yedekte kaldı. Takıma Amerikalı smaçör Sunder, Türk smaçör Halil ve Sırp tecrübeli pasör Krnic alındı.

Bu transferler de takıma itici bir etki yapamamış görünüyor. Savunmada ortalama bir görüntü veren takımımız hücumda oldukça pasif kalıyor. Ligin dibinden sadece 1 puan uzak olan takımımızın bu duruma acil bir çözüm bulması gerek, bir sene önce dörtlü finale kalan takımımızın bu sene ligin dibinde play off oynaması korkunç bir durum olur.

Takımımız bir sonraki maçını İBB ile oynayacak. Mücadele 24 Ocak Pazar günü saat 18:00'de.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0