TEVL | Mağlubiyet serisi 5 maç..

Türkiye Erkekler Voleybol Ligi'nin 13. haftasında, Galatasaray HDI Sigorta deplasmanda İstanbul BŞB ile mücadele etti. Sahadan 3-1'lik mağlubiyet ile puansız ayrılan takımımız ligin ilk yarısının son iki haftasından sonra ligin ikinci yarısının ilk haftasına da mağlubiyetle başlayan takımımız ardından Verona ve İBB mağlubiyetleri ile resmi maçlardaki mağlubiyet serisini 5 maça çıkarttı. Takımımız 8 ace ve 6 blok sayısı üretirken en skorer ismimiz 21 sayı ile Agamez oldu.

Maça sorunlu hücumları ile başlayan takımımız ilk teknik molaya 8-4 mağlup girdik. İkinci teknik molaya kadar dengeli bir oyun olunca fark çok kapanmadı; 16-13. Setin son bölümünde iyice tıkanan takımımız ilk seti 25-16 kaybetti.

İkinci sete sayı ile başlayan takımımız dengeyi kurdu. İlk teknik molaya 8-7 girdik fakat bu noktadan sonra denge de biraz bozuldu ve ikinci teknik molaya 4 sayı geride girdik. Bir türlü istediği ritmi bulamayan takımımız 25-20 biten set sonucu 2-0 mağlup duruma düştü.

Üçüncü sete iyi başlayan takımımız 4 sayılık fark yakaladığı ilk bölümde üstünlüğünü koruyamayarak ilk teknik molaya 8-6 geride girdi. Moladan sonra toparlanmayı başaran takımımız karşılıklı ilerleyen sayılar ile ikinci teknik molaya 15-16 üstün girdi. Moladan sonra vites arttıran takımımız maçtaki tek setini 19-25 ile kazanmış oldu.

Dördüncü sete kötü başlayan takımımız teknik molalara 4 sayı geride girdi. Maçın sonunda toparlanma sinyali veremeyen Galatasaray seti 25-19, maçı da 3-1 kaybetti.

 Galatasaray HDI Sigorta bir sonraki maçını 31 Ocak Pazar günü saat 14:00'te Plevne Belediye ile Burhan Felek Spor Salonu'nda oynayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0