Mustafa Denizli: Herhangi bir mazeret yok, kötü oynadık!

Spor Toto Süper Lig'in 19.haftasında deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşan ve sahadan 3-2 mağlup ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında teknik direktör Mustafa Denizli basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Osmanlıspor karşısında çok kötü bir oyun ortaya koyduklarını ve fazla sayıda hata yaptıklarını, bu mağlubiyetin herhangi bir mazereti olmadığını belirten deneyimli teknik adam kadro konusunda sıkıntı yaşadığını ancak yaşanan FFP süreci nedeniyle transfer yapmalarının zor olduğunu dile getirdi. Mustafa Denizli'nin karşılaşma sonrasındaki açıklamalarının tamamı şu şekilde..

OSMANLI MAÇI: MAZERETİMİZ YOK..
Çok fazla değerlendirilecek tarafı yok. Kötü oynadık, çok kötü goller yedik, maçı kazanacak kayda değer girişimimiz olmadı. Çok pozisyon verdik, bunun mazereti yok. Koşullarımız zordu, şimdi daha da zorlaştı. Kazanmak için olağanüstü bir mücadele ortaya koyamadık. Koşullarımız yarışa başlarken zordu şu an itibarıyla daha da zorlaştı. Avrupa ve lig mücadelesi tablo itibarıyla zor bir konuma geldi. Biz bu yarışın dışında kalmayıp, büyük bir mücadele ortaya koymalıyız. Önümüzdeki maçlar itibarıyla, mecburen, yaptığımız değişikliklerle kadro sıkıntısı çekeceğiz. Dolasıyla zor koşullarımız, ilerleyen dönem için daha zor bir tablo sundu. Bu yenilgi ile yara almamak mümkün değil, en kısa zamanda bertaraf etmek zorundayız.

TRANSFERLER: BU DÖNEM BÖYLE GEÇECEK GİBİ..
Bundan 1 ay önce kendimize yeni bir yol haritası yapmıştık. Bizi ileriye taşıyacak, yaş ortalaması düşük, Galatasaray'da forma giyebilecek oyuncular alacaktık. 5 tane düşünüyorduk ama koşullar son anda değişti. Bu transferi muhtemel ki yapamayacağız. UEFA kararından sonra başkanla toplantı yaptık. Kulübümüz için sağlıklı karar vermeye çalıştık. Başkan ve yönetimimiz, koşullar böyle değilken son derece hevesliydi. Şimdi onlar için zorluk derecesi arttı. Şu anda zorlaştı, bunu açıkça ifade edebiliri. Donk ve Linnes ile bu dönemi kapatacağız gibi.

Bu dönemi böyle geçireceğiz gibi gözüküyor. Burak ile ilgili herhangi bir bilgi ulaşmadı. Böyle bir şey olursa, koşullar bizi nereye getirir bilmiyorum ama ben sıcak bakmam. Kısıtlı bir kadromuz var. Ceza ve sakatlıklarla devam ediyoruz. Burak konusunda bana ulaşan bir şey yok.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0