Micov: Eurocup'ta şampiyon olmak istiyoruz!

Türkiye Kupası'nda çeyrek finalde elenmesine rağmen Basketbol Süper Ligi ve Eurocup'ta yoluna dolu dizgin devam eden Galatasaray Odeabank erkek basketbol takımının Sırp yıldızı Vladimir Micov zorlu maç periyodu öncesinde resmi siteye açıklamalarda bulundu. Eurocup'ta başlayacak olan Karşıyaka serisinin zor geçeceğini belirten Micov, takım halinde Eurocup'ta mutlu sona ulaşarak Euroleague biletini almak istediklerini belirtti. Vladimir Micov'un açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Eurocup: Karşıyaka Serisi
Hem bizim için hem onlar için oldukça önemli bir seri olacak. Biz, Türkiye Kupası’nda çeyrek finalde elendik; onlar da yarı finalden öteye gidemediği için bu turu geçmek iki ekip için de önemli olacak. İlk maç İzmir’de oynanacak. İki takım taraftarları arasında bir rekabet söz konusu. İki takımı kıyaslayacak olursam; biz ligde oynanan ilk maçta taraftarlar olmadan orada kaybettik. Şimdi dikkatimizi toplayıp İzmir’de kazanmaya çalışacağız. Tabii ki atılan her sayı oldukça önemli. En iyi oyunumuzu oynamak zorundayız. Takıma yeni katılan oyuncularımız var. Aynı zamanda önemli oyuncularımız sakatlıktan döndü. Böylelikle daha geniş bir rotasyonumuz olacak. İlk maç orada olacak. Tabii ki biz kazanmak istiyoruz. Ancak kazanamazsak sayı farkını minimumda tutmamız gerekiyor.

Eurocup: Hedef Şampiyonluk!
İlk maçın ardından, önce Fenerbahçe ile deplasmanda, ardından Pınar Karşıyaka ile evimizde rövanş maçımızı oynayacağız. Önümüzdeki bir hafta bizim için oldukça zor bir süreç olacak. İzmir’deki sonuç ne olursa olsun taraftarlarımızın önünde seriyi geçmek için oynayacağız. Çünkü bizim amacımız Eurocup’ı kazanıp gelecek yıl Turkish Airlines Euroleague’de mücadele etmek. Tabii ki birçok şey ilk maçın sonucuna bağlı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0